Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Fără să jignesc” Dorinel Munteanu a urmărit ultima etapă din sezonul regular şi a rămas cu un gust amar: ”Frustrare mare!”

”Fără să jignesc” Dorinel Munteanu a urmărit ultima etapă din sezonul regular şi a rămas cu un gust amar: ”Frustrare mare!”

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul primeşte vizita Politehnicii Iaşi, în meciul care va trage cortina peste sezonul regular din Superligă. Dorinel Munteanu va fi pe banca fostei campioane a României, după ce şi-a ispăşit cele trei etape de suspendare.

Dorinel Munteanu nu a rămas impresionat de lupta pentru play-off: ”Puteam fi liniştiţi în primele şase”

Înaintea meciului, Dorinel Munteanu a susţinut că a stat nevinovat pe tuşă în ultimele meciuri, ”Neamţul” fiind sancţionat pentru jigniri la adresa unui tuşier la partida pierdută cu Dinamo în urmă cu o lună.

Fostul component al Generaţiei de Aur a urmărit bătălia pentru ultimele două locuri de play-off şi a dat de înţeles că Oţelul putea fi, fără probleme, una dintre echipele care s-au clasat pe primele şase poziţii la finalul sezonului regular.

”Am stat nevinovat suspendat trei etape, dar a trecut. Sunt bucuros că voi fi pe bancă alături de băieţi la meciul cu Iaşi, deoarece acest meci are o însemnătate deosebită pentru noi, pentru clubul nostru, pentru oraşul nostru. 

Este un derby al Moldovei. Orgoliile sunt foarte mari, punctele sunt foarte importante, deoarece vom juca în play-out, dar avem în continuare noi provocări”, a spus Dorinel Munteanu.

”Neamţul” a trasat un obiectiv măreţ pentru Oţelul: ”Vrem să câştigăm play-out-ul”

”În primul rând suntem angrenaţi în Cpa României. Următorul obiectiv este clasarea pe locul şapte, iar următorul obiectiv este să rămânem în prima ligă. De aceea am făcut apel la băieţi, pentru că acest joc are o încărcătură emoţională foarte mare.

Sper ca stadionul să fie plin, să fim susţinuţi, pentru că merităm. A fost o frustrare foarte mare pentru când am văzut că unele echipe joacă pentru play-off, fără să le jignesc.

Puteam fi liniştiţi în primele şase, însă a fost şi puţină nelinişte la echipă. Încă nu s-au rezolvat toate probleme, dar eu sper ca băieţii să înţeleagă că voi face totul împreună cu Consiliul Local, domnul primar şi partenerii noştri pentru a rezolva aceste probleme”, a adăugat tehnicianul.

Partida dintre Oţelul şi Poli Iaşi este programată luni, pe 11 martie, de la 20:00 şi poate fi urmărită, în direct pe Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: dorinel munteanusuperligăoţelul 

viewscnt
Articole similare