Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi l-a pus la punct pe Emil Boc după acuzele politicianului la Petrolul - Sepsi: "Mai putem vorbi de blaturi în 2024?"

Laszlo Dioszegi l-a pus la punct pe Emil Boc după acuzele politicianului la Petrolul - Sepsi: "Mai putem vorbi de blaturi în 2024?"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe a răbufnit la adresa lui Emil Boc, după ce acesta a acuzat un potenţial blat care a avut loc la un meci crucial pe finalul sezonului regulat, dintre Petrolul şi Sepsi.

Patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe s-a bucurat la calificarea echipei sale în play-off, obţinută după un gol marcat de Gabriel Debeljuh, pe finalul partidei de pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Pentru Petrolul, partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, ultima partidă a sezonului regulat, era una cu o singură miză, acumularea punctelor pentru a-şi uşura situaţia în play-out. Obiectivul ploieştenilor după ratarea calificării în play-off a devenit clasarea pe o poziţie cât mai bună în play-out. Conducerea l-a demis pe Florin Pîrvu şi este în căutarea unui nou antrenor.

Emil Boc a vorbit despre partida dintre cele două echipe şi a acuzat un blat care a avut loc, cu scopul calificării celor de la Sepsi în play-off, în detrimentul Universităţii Cluj.

"Petrolul - ruşinea fotbalului românesc!  Cum să nu îţi aperi corect şansele?

Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitaţi şi lăsaţi adversarul să vă dea gol!

Vă rog să vă uitaţi la jucătorul Ţicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace! Vă rog să va uitaţi la jucătorul Papp (in careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, şi era penalty dacă nu era gol!

Cum va permiteţi să distrugeţi încrederea în sport, fair-play şi corectitudine? Vă bateti joc de un sport atât de minunat şi veţi rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc!

Resetati corectitudinea în fotbalul românesc pentru ca ne scufundam in promiscuitate!", a scris Emil Boc, pe pagina sa de Facebook. Ulterior, acesta a şters postarea.

Laszlo Dioszegi: "Nu prea am băgat în seamă reacţia primarului de la Cluj"

Laszlo Dioszegi a ripostat şi l-a pus la punct pe Boc. Patronul clubului din Sf. Gheorghe a vorbit despre importanţa partidei pentru ambele echipe, în situaţia precară în care se află Petrolul, odată cu începerea play-out-ului.

"Cine a văzut meciul a remarcat că Petrolul a luptat până în ultima clipă. Mai putem vorbi de blaturi în anul 2024? Şi se gândeşte cineva să facă un aranjament în ultimele secunde? Domnul Boc ar face mai bine să fie supărat că echipa dânsului n-a putut câştiga la Voluntari”, a replicat Laszlo Dioszegi, finanţatorul lui Sepsi.

Omul mai spune la supărare tot felul de lucruri, dar degeba băteam noi la Ploieşti dacă Universitatea ar fi luat trei puncte. Sincer, nici nu prea am băgat în seamă reacţia primarului de la Cluj, pentru că nu are nicio logică.

Ce sens avea să ne dea Petrolul meciul, când prin această înfrângere vor avea o situaţie mai precară în play-out? Rămân cu 18 puncte după înjumătăţire şi nu le va fi uşor mai departe", a declarat Laszlo Dioszegi, pentru sportpesurse.ro

Afla mai multe despre: laszlo dioszegiemil bocpetrolulsepsiu clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare