Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Niţă a numit echipa pe care o vrea retrogradată din Superligă: ”Nu le ţin pumnii să se salveze”

Robert Niţă a numit echipa pe care o vrea retrogradată din Superligă: ”Nu le ţin pumnii să se salveze”

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 a pierdut încă un meci în Superligă, scor 1-2 contra Universităţii Craiova în derby-ul oraşului, iar formaţia antrenată de Adrian Mititelu simte fiorul retrogradării.

Interviurile lui Nicolo Napoli i-au iritat pe specialişti

Robert Niţă a ascultat interviul lui Nicolo Napoli de la finalul meciului şi i-a propus lui Adrian Mititelu să îi angajeze un translator tehnicianului de la FCU Craiova 1948, deoarece declaraţiile italianului în limba română sunt greu de înţeles.

”Nu poţi să îl laşi aşa (n.r.- pe Napoli să vorbească în română).  Angajează-i un translator! Îl protejezi puţin, îl aduci a zecea oară. Îl expui. Nu este vorbitor de limba română. Tu îţi dai seama ce caterincă e în vestiar după interviul ăsta?

Am impresia, cu părere rău, zici că vine la meditaţii să înveţe limba română. Costantino a stat două lun şi vorbea mai bine decât domnul Napoli”, a spus Robert Niţă la Fanatik Superliga, pe Prima Sport.

Niţă nu îşi doreşte ca FCU Craiova 1948 să scape de la retrogradare: ”Nu puten să ne minţim aşa”

”Eu nu (n.r. - Le ţin pumnii să se salveze). Dacă jucătorii sunt foarte buni, Napoli pregăteşte foarte bine, poate să facă poze, Bahassa bagă alunecare când se loveşte cu Mitriţă şi iese golul că îi driblează pe ăia în paralel...

Dacă toate sunt atât de în regulă la Craiova, de ce au primit 50 de goluri? Nu putem să ne minţim aşa”, a adăugat fostul atacant al Rapidului.

Adrian Mititelu Jr. ştie unde s-a rupt totul pentru FCU Craiova 1948 în acest sezon: ”De neimaginat!”

Fiul lui Adrian Mititelu a fost foarte supărat după înfrângerea din derby şi a declarat că declinul echipei sale a început odată cu înfrângerea cu Rapid de la începutul acestui an, în care oltenii au condus cu 3-1 până în minutul 75, însă a pierdut dramatic partida în prelungiri.

”Trebuie să ne dăm un reset astăzi. Este o mare dezamăgire că am pierdut, ţinând cont că până la golul marcat de CSU am dominat meciul. Trebuie să strângem rândurile. Trebuie să fim optimişti şi să abordăm cu o altă atitudine, pentru că nu se mai poate. Este deja al nu ştiu câtelea meci în care pierdem şi Craiova trebuie să revină.

(n.r. - Ce anume a făcut să ajungeţi în această situaţie?) Este de neimaginat, ţinând cont că înaintea meciului cu Rapid eram la trei puncte de locul cinci şi am fost la un pas să câştigăm. Un meci poate schimba soarta unui campionat. 

Echipa a arătat foarte bine astăzi. Am pierdut meciul în baza unei greşeli personale a fundaşului dreapta şi după un corner la care, ori portarul nu a ieşit bine, ori Baeten nu a fost atent. Am dominat echipa care este pe locul 4 în Liga 1.

(n.r. Achim a spus că sunt probleme fizice) Din ce am observat eu, în repriza a doua echipa cade fizic. Cred că este şi o problemă psihică, nu neapărat fizică. Începe un nou campionat pentru noi”, a spus Adrian Mititelu Jr.

FCU Craiova 1948 ocupă în acest moment prima poziţie de baraj şi va începe play-out-ul cu 16 punct. Următoarea partidă a oltenilor va fi la Ploieşti, contra Petrolului.

 

Afla mai multe despre: robert niţăfcu craiova 1948rapiduniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare