Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a convins Nicolo Napoli pe Adrian Mititelu să-l aleagă antrenor la FC U Craiova: "E vulpoi bătrân, nu trebuie subestimat"

Cum l-a convins Nicolo Napoli pe Adrian Mititelu să-l aleagă antrenor la FC U Craiova: "E vulpoi bătrân, nu trebuie subestimat"

FC U Craiova

Comentarii

Nicolo Napoli a revenit pentru a zecea oară pe banca celor de la FC U Craiova 1948. Italianul cu o vastă experienţă ca antrenor în fotbalul românesc l-a convins pe Adrian Mititelu, şi pe acest final de sezon regulat.

FC U Craiova a pierdut derby-ul oraşului, împotriva celor de la Universitatea Craiova, un start dificil pentru Nicolo Napoli, pe banca celor de la FC U Craiova. Astfel, echipa lui Adrian Mititelu are o misiune dificilă în play-out şi speră să se salveze de la retrogradare.

Rodion Cămătaru a vorbit despre Nicolo Napoli şi despre faptul că italianul este alegerea corectă pentru Adrian Mititelu şi FC U Craiova 1948, în acest moment delicat al echipei, din punct de vedere al punctelor acumulate şi a poziţiei din clasament.

Cămătaru a evidenţiat calităţile lui Nicolo Napoli care l-au convins pe Adrian Mititelu să-i acorde o nouă şansă, în lupta pentru evitarea retrogradării.

Rodion Cămătaru: "Napoli a fost un mare fotbalist italian, nu degeaba a fost la Juventus"

"Nicolo Napoli ăsta e un vulpoi bătrân şi nu trebuie deloc subestimat. Cei care mai fac câte o glumă despre el că nu vorbeşte bine româneşte ar trebui să îl analizeze pe el ca antrenor, nu după cum vorbeşte. Iar omul ăsta, dacă vine cu chef de muncă şi este susţinut de toată lumea, păi să ştiţi că Nicolo Napoli este unul dintre cei mai experimentaţi antrenori din prima noastră ligă. 

Ştie să aşeze jucătorii pe teren şi vede bine jocul. În plus, eu cred că Mititelu l-a readus la Craiova, deoarece în momentul ăsta ţie îţi trebuia în vestiar un antrenor care să îţi ştie lotul. Nu mai aveai timp de experimente sau să mai aduci pe nu ştiu eu ce antrenor.

Acelui antrenor îi trebuia timp, îi trebuia timp de acomodare cu lotul, iar în momentul ăsta nimeni nu mai are timp. Play-out-ul începe imediat pentru FCU.

De ce vă spun că Napoli nu e un oricine? Eu l-am văzut pe el şi ca fotbalist. Iar Napoli în Italia nu a fost unul oarecare în Seria A. Napoli a fost un mare fotbalist italian, nu degeaba a fost la Juventus, iar el a evoluat în vremea în care în Italia jucau Maradona şi Gullit." a declarat Rodion Cămătaru, pentru Ediţie Specială.

FC U Craiova 1948 îşi va porni campania din play-out de pe locul 13, loc de baraj, dar cu un loc asigurat în sferturile Cupei României. FC U Craiova 1948 va juca împotriva celor de la FC Voluntari în primul meci eliminatoriu din Cupa României.

Afla mai multe despre: fc u craiovanicolo napoliadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare