Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCU Craiova 1948 a anunţat numele noului antrenor! Rumoare printre fani: "În sfârşit / Eu nu mai veneam"

OFICIAL | FCU Craiova 1948 a anunţat numele noului antrenor! Rumoare printre fani: "În sfârşit / Eu nu mai veneam"

FC U Craiova

Comentarii

Nicolo Napolo bifează al zecelea mandat la FCU Craiova 1948, după ce s-a despărţit în iunie 2023 de echipa patronată de Adrian Mititelu. Italianul de 62 de ani are o misiune la fel de grea şi de această dată.

Rumoare printre suporteri, după ce FCU Craiova a anunţat că Nicolo Napoli este noul antrenor

La câteva ore după ce Orange Sport a anunţat că Nicolo Napoli vine în România pentru a negocia instalarea la FCU Craiova 1948, clubul a făcut anunţul oficial în privinţa urmaşului lui Giovanni Costantino. 

Adrian Mititelu a continuat pe filiera italiană şi l-a ales pe Nicolo Napoli, care a revenit pentru a zecea oară la echipa din Bănie. El a fost varianta la îndemână, întrucât era liber de contract, mereu a fost dispus să reia colaborarea cu patronul clubului şi are licenţa Pro, spre deosebire de Marius Croitoru, cu care negocierile au picat. 

"Nicolo Napoli se reîntoarce!

Nicolo Napoli este antrenorul principal al echipei noastre", a anunţat FCU Craiova 1948. 

FCU Craiova este pe loc de baraj, pe 13, cu 31 de puncte

Fanii au reacţionat după instalarea lui Nicolo Napoli

În secţiunea în care fanii au putut comenta, reacţiile au fost mixte. Aşa cum era de aşteptat, o parte dintre suporteri au contestat alegerea: "Caterincă, n-ai cum...", "Sa îşi dea click dreapta delete tot clubul că am ajuns gluma României", "Nicolo data viitoare să îţi lasi maşina în parcarea aeroportului". 

Totuşi, au fost şi multe persoane care au salutat decizia luată de Adrian Mititelu la FCU Craiova: "Astia care comentati aiurea: e singurul care poate sa faca ceva sa nu jucam de la 11 la anul",  "Alegerea potrivită", "Era singura variantă în care mai avem o şansă să ne salvam de la retrogradare. Din vară oricum stim filmul, l-am mai vazut". 

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu fcu craiovanicolo napolinicolo napoli antrenor fcu craiova 

viewscnt
Articole similare