Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întâmplă! Nicolo Napoli vine în România să negocieze pentru a deveni antrenorul echipei | EXCLUSIV

Se întâmplă! Nicolo Napoli vine în România să negocieze pentru a deveni antrenorul echipei | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Nicolo Napoli (62 de ani) este în drum spre România, anunţă sursele Orange Sport. Pentru antrenorul italian ar putea urma mandatul cu numărul 10 la FCU Craiova 1948, dacă tratativele cu Adrian Mititelu se vor concretiza.

O mutare de 10 la FCU Craiova! Nicolo Napoli soseşte în România să discute cu Adrian Mititelu

FCU Craiova 1948 îşi caută noul antrenor, după ce Giovanni Costantino a fost demis de conducere, din cauza parcursului din cele patru luni. Pe loc de baraj, pe 13, cu 31 de puncte, oltenii au abordat cu interimarul Vali David meciul cu UTA, însă noul antrenor la FCU Craiova 1948 ar putea fi anunţat în curând. 

Nicolo Napoli este în drum spre România, conform surselor Orange Sport. Italianul urmează să discute cu patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, posibilitatea unui nou mandat la echipa din Oltenia. 

Ar fi al zecelea mandat al italianului la FCU Craiova 1948, unde a demonstrat că este omul potrivit pentru Adrian Mititelu, atunci când patronul are nevoie de o soluţie, pentru a redresa echipa şi pentru a îndeplini rolul antrenorului cu licenţa Pro. 

În această perioadă, prima variantă a lui Adrian Mititelu a fost Marius Croitoru, însă lipsa licenţei Pro a dus la sistarea negocierilor. Emil Săndoi nu s-a aflat pe lista patronului clubului din Bănie. 

Pentru Orange Sport, Adrian Mititelu susţinea, în urmă cu câteva zile, că vrea să-l instaleze pe noul antrenor până la meciul cu Universitatea Craiova. 

Nicolo Napoli a făcut pressing în ultima perioadă, Mititelu l-a refuzat public

Nu ar fi prima dată când Nicolo Napoli ajunge în România, atunci când locul de pe banca lui FCU Craiova 1948 este vacant. Înainte de instalarea lui Giovanni Costantino, în octombrie, Nicolo Napoli a fost în Craiova încă din septembrie şi a aşteptat să fie chemat de Adrian Mititelu, pentru a semna contractul. 

Între părţi au avut mai multe replici, în ultima perioadă. Nicolo Napoli l-a îndemnat pe Adrian Mititelu să-l sune, însă patronul nu a fost impresionat şi, cel puţin la nivel declarativ, l-a refuzat. 

"Am văzut că se bagă în seamă şi Napoli. Nu mă interesează. Subiectul este închis. E amicul meu, îl respectăm, dar e un capitol închis, îl rog să nu mai intre în discuţii legate de venirea lui aici, că nu ne interesează. S-a terminat capitolul Napoli, nu ne interesează", spunea Adrian Mititelu, la scurt timp după ce Costantino a părăsit-o pe FCU Craiova 1948. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu nicolo napoliadrian mititelu fcu craiovanicolo napoli mandate fcu craiova 

viewscnt
Articole similare