Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am văzut că se bagă în seamă să revină". Patronul i-a închis uşa antrenorului: "E amicul meu, dar e un capitol închis"

"Am văzut că se bagă în seamă să revină". Patronul i-a închis uşa antrenorului: "E amicul meu, dar e un capitol închis"

FC U Craiova

Comentarii

Nu mai există şanse pentru revenirea antrenorului "de casă" de la FCU Craiova. Adrian Mititelu a intrervenit, după ce Nicolo Napoli a dat câteva semnale în privinţa revenirii în Bănie.

Adrian Mititelu a izbucnit după ce l-a auzit pe Nicolo Napoli

FCU Craiova 1948 a rămas din nou fără antrenor, după ce Giovanni Costantino a fost demis, după remiza cu Poli Iaşi.

Adrian Mititelu l-a dorit din nou pe Marius Croitoru, dar acelaşi motiv, lipsa licenţei Pro, a dus la sistarea negocierilor. S-a vehiculat şi varianta Emil Săndoi, iar patronul a exclus din start o altă soluţie. 

Nicolo Napoli, care l-a îndemnat pe Adrian Mititelu să-l sune pentru a fi instalat la FCU Craiova 1948, a fost îndemnat să-şi găsească o altă echipă unde să antreneze. 

După pressing-ul făcut de italian, Mititelu i-a dat replica. 

"Am văzut că se bagă în seamă şi Napoli. Nu mă interesează. Subiectul este închis. E amicul meu, îl respectăm, dar e un capitol închis, îl rog să nu mai intre în discuţii legate de venirea lui aici, că nu ne interesează. S-a terminat capitolul Napoli, nu ne interesează. 

Noi controlăm situaţia, suntem conştienţi de dificultatea momentului, dar asta nu înseamnă că e sat fără câini aici. Totul e sub control, suntem conştienţi de dificultatea momentului. Să zicem că se întâmplă o tragedie şi retrogradăm. Ce dacă retrogradăm? Niciodată nu se va închide clubul. Acum, la greu, avem nevoie de suporteri, fiţi alături de echipă când e nevoie", a spus Adrian Mititelu, pentru Editie.ro.  

13 e locul ocupat de FC Craiova în Superliga, cu 31 de puncte. 

Afla mai multe despre: adrian mititelunicolo napoliantrenor fcu craiova 

viewscnt
Articole similare