Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pe mine m-a şocat ce au zis ăştia de la Voluntari”. MM Stoica nu a rămas dator şi le-a dat replica ilfovenilor | EXCLUSIV

”Pe mine m-a şocat ce au zis ăştia de la Voluntari”. MM Stoica nu a rămas dator şi le-a dat replica ilfovenilor | EXCLUSIV

FC Voluntari

Comentarii

Echipa FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

Reacţia lui MM Stoica după Voluntari - FCSB

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 16, după ce Târnovanu a respins lovitura de cap a lui Robert Popescu, balonul a ajuns la Dumiter şi acesta a înscris pentru 1-0. 

Florinel Coman a trimis în bară, în minutul 24, dar la pauză FC Voluntari a intrat cu avantaj minim. La pauză Charalambous a efectuat trei schimbări şi bucureştenii au egalat în minutul 48. 

Coman a înscris din careu, cu un balon excelent plasat şi scorul a devenit 1-1. După şase minute tot Coman a reuşit să pătrundă cu mingea la picior în careul gazdelor, trimiţând pe lângă Jesus Fernandez, la colţul lung şi FCSB a trecut în avantaj, 2-1.

Declaraţiile de după meci l-a deranjat pe MM Stoica, care le-a dat, azi, replica ilfovenilor.

”În prima n-am fost bine deloc. Nu e cum spun ei, că n-am existat, că n-am ajuns la poartă. Dică zice şi el ce vede el, noi zicem ce vedem noi. Dar eu după m-am uitat la meci linistit. Păi noi am avut bară în prima, nu a fost offside, dacă marca Florinel se vedea la VAR şi am avut încă două situaţii nejucând bine! 

Pe mine asta m-a şocat, ce au zis ăştia de la Voluntari. Au zis de dreptul lui Coman... A strecut mingea printre ei pentru că are sclipiri de geniu. E genial. Exact pe acolo putea să dea. Cum poţi să găseşti vinovaţi la gol? FCSB e FCSB. Printre jucători cu impact foarte mare e Coman, dar e şi Olaru, schimbările au fost foarte bune”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Nicolae Dică, nervos după Voluntari – FCSB 1-2

”Da, e păcat că n-am reuşit un rezultat pozitiv. Am făcut un joc bun, 70% din meci dacă nu mai mult am fost mai buni. Ne-au bătut în cinci minute prin Coman, că n-am reuşit să-l blocăm, să-i blocăm piciorul drept, aşa cum am vorbit. Facem greşeli copilăreşti şi nu-mi dau seama de ce le facem, că sunt jucători cu experienţă”, a declarat Dică.

Afla mai multe despre: mm stoicafc voluntarifcsb 

viewscnt
Articole similare