Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli, mesaj pentru Adrian Mititelu după demiterea lui Giovanni Costantino: ”Sună-mă!”

Nicolo Napoli, mesaj pentru Adrian Mititelu după demiterea lui Giovanni Costantino: ”Sună-mă!”

Fotbal

Comentarii

FCU Craiova a rămas fără antrenor, marţi, după remiza de acasă cu Poli Iaşi, scor 1-1. Patronul echipei, Adrian Mititelu, a anunţat demiterea antrenorului Giovanni Costantino.

FCU Craiova, formaţie cu pretenţii de play-off la startul sezonului regulat, se vede după 28 de runde pe poziţia a 12-a, la 6 puncte de Dinamo, prima echipă aflată pe poziţie retrogradabilă.

Adrian Mititelu caută un nou antrenor. Revine Napoli?

Fără victorie în ultimele patru runde, când, teoretic, ar mai fi avut şanse să prindă play-off-ul, Adrian Mititelu a simţit că este nevoie de un şoc la echipă, iar cel ”sacrificat” a fost Costantino. Se pare că tehnicianul pierduse sprijinul vestiarului, însă nici jocul prestat sau poziţia din clasament nu erau de partea sa.

  • 7 victorii, 3 remize şi 8 înfrângeri a înregistrat Costantino pe banca lui FC U Craiova.

Cum se strânge lupta în subsolul clasamentului, iar emoţiile încep să se simtă, Adrian Mititelu trebuie să găsească rapid o soluţie. Orice decizie poate fi crucială din acest moment.

O variantă ar fi - pentru a 10-a oară - aducerea unui alt antrenor italian, Nicolo Napoli (62 de ani). Acesta a declarat că, dacă va fi nevoie de el, va răspunde prompt fără reţineri.

Ştiu că suporterii vor să mă întorc la echipă, dar pentru asta trebuie să mă sune domnul Mititelu. Apoi voi decide: vin sau nu vin. Nu cred că mă va suna, pentru că este orgolios.

Dacă mă sună şi îmi spune ‘Nico am nevoie de tine!’ vedem ce facem. Pentru suporteri m-aş întoarce la Craiova. Eu sunt cu suporterii mei. Tot timpul îmi scriu: ‘De ce nu vii?’, ‘Tu eşti numărul 1’.

Eu le spun mereu că patronul trebuie să mă sune”, a declarat Nicolo Napoli, conform fanatik.ro.

Îl iartă Adrian Mititelu?

Deşi nu mai este la cârma celor de la FCU Craiova de mai bine de şase luni, Nicolo Napoli a rămas atent la fotbalul românesc şi ştie tot ce mişcă la fosta sa echipă.

Tehnicianul în vârstă de 62 de ani şi-a făcut apariţia în mediul online, pe pagina de Facebook a ”FCU 1948”, una dintre comunităţile numeroase de susţinători ai echipei lui Adrian Mititelu.

Acolo a fost publicată o fotografie cu oficialii Marcel Puşcaş, Eduard Zelgin, Robert Săceanu, dar şi Gabi ”Blondu'”, fostul lider al Peluzei Sud '97.

Cel din urmă a întrebat: ”Cum să faci performanţă cu aceşti profesionişti a căror singură responsabilitate la club este să bage cardul în bancomat în ziua de salariu!?”.

Nicolo Napoli a fost pe fază şi a postat următorul mesaj în secţiunea de comentarii: ”Sunt bolnavi mintal şi fură bani (n.r. din limba italiană)”.

Cu toate acestea, Nicolo Napoli a negat vehement că el ar fi fost cel care a scris acel mesaj.

Afla mai multe despre: adrian mititelunicolo napoligiovanni costantino 

viewscnt
Articole similare