Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul fotbalist important al naţionalei Olandei a fost arestat în Dubai pentru o "infracţiune locală". Ce înseamnă şi ce urmează

Fostul fotbalist important al naţionalei Olandei a fost arestat în Dubai pentru o "infracţiune locală". Ce înseamnă şi ce urmează
Comentarii

Fostul internaţional olandez Quincy Promes a fost arestat în Dubai pentru o "infracţiune locală", la două săptămâni după ce a fost condamnat pentru trafic de cocaină în Olanda, a anunţat vineri Parchetul din Amsterdam, potrivit AFP.

Fostul internaţional olandez Quincy Promes a fost arestat în Dubai

"Am verificat informaţiile din presă privind arestarea lui Promes în Dubai, joi", a declarat Franklin Wattimena, purtător de cuvânt al procuraturii.

Într-un e-mail trimis la AFP, el a precizat că fotbalistul în vârstă de 32 de ani "a fost arestat pentru o infracţiune locală şi nu pentru dosarul olandez".

Parchetul nu a vrut să spună dacă va solicita extrădarea lui Promes, pe numele căruia există un mandat internaţional de arestare.

Cu toate acestea, presa olandeză a relatat că sunt în curs discuţii între autorităţile olandeze şi Emiratele Arabe Unite.

Atacantul echipei Spartak Moscova a fost condamnat la şase ani de închisoare de un tribunal olandez, la 14 februarie, pentru introducerea în Olanda a peste o tonă de cocaină.

De teama arestării de către poliţia olandeză, fotbalistul, care are 50 de selecţii pentru Oranje, nu s-a prezentat la tribunalul din Olanda pentru a-şi afla sentinţa, iar până în prezent nu a fost extrădat de Rusia.

Potrivit NOS, care citează presa rusă, Promes a fost arestat pe aeroportul din Dubai pentru că a fugit de la locul unui accident rutier.

Fotbalistul se afla în Dubai pentru un stagiu de pregătire cu clubul său. Restul echipei sale s-a întors joi în Rusia, dar Promes a fost arestat şi dus la o secţie de poliţie, a relatat NOS.

Afla mai multe despre: quincy promesquincy promes dubai 

viewscnt
Articole similare