Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În plin divorţ, soţia lui Palacios ameninţă că va dezvălui secrete despre naţionala Argentinei. Primele decizii radicale luate

În plin divorţ, soţia lui Palacios ameninţă că va dezvălui secrete despre naţionala Argentinei. Primele decizii radicale luate
Comentarii

Aflată în plin divorţ, soţia lui Exequiel Palacios a decis să vândă toate tricourile soţului său, inclusiv pe cel de la finala Cupei Mondiale din 2022, precum şi medalia de campion. De asemenea, ea a ameninţat că va dezvălui secrete despre echipa Argentinei, relatează presa internaţională.

La mai bine de un an de la seara zilei de 18 decembrie 2022, de la Lusail, când Argentina a învins Franţa în finala Cupei Mondiale, Exequiel Palacios ar putea pierde toate amintirile materiale legate de triumful Albiceleste.

Furioasă, Yesica Frias a vorbit la emisiunea locală Socios del Espectaculo, influencera cu care mijlocaşul s-a căsătorit în 2021 spunând că vrea bani pentru a termina de plătit o casă în Tigre, în apropiere de Buenos Aires.

Înecată în datorii, fosta parteneră a explicat: "Nu vrea ca eu să părăsesc locuinţa, dar nici nu vrea să plătească ce a mai rămas, iar banii care lipsesc nu reprezintă nimic pentru el".

Ea a declarat că a luat deja măsuri şi că intenţionează să vândă toate tricourile şi medalia de campion mondial pentru a plăti apartamentul. Ea a adăugat că deţine informaţii care ar putea compromite echipa naţională argentiniană: "Este în interesul lui ca eu să tac. Sunt lucruri pe care le ştiu despre echipa naţională şi despre care nu am vorbit niciodată".

Afla mai multe despre: exequiel palaciossotie exequiel palaciosargentina 

viewscnt
Articole similare