Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, uluit de ce a reuşit Florinel Coman cu Voluntari: „Nu ai voie să faci aşa ceva! Nu îţi e ruşine?”

Gigi Becali, uluit de ce a reuşit Florinel Coman cu Voluntari: „Nu ai voie să faci aşa ceva! Nu îţi e ruşine?”

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat meciul de la Voluntari, scor 2-1, în Superliga României.

Gigi Becali a făcut show după „dubla” lui Florinel Coman cu Voluntari

Florinel Coman a fost din nou decisiv pentru formaţia bucureşteană, reuşind ambele goluri ale echipei sale. Gigi Becali a rămas impresionat de performanţa fotbalistului său şi a făcut show după meci.

„De Coman nu am ce să mai spun. Nu ai voie să faci aşa ceva, să dai aşa goluri. Nu îţi e ruşine? Să dai golul ăla de nicăieri? Aşa ceva nu e posibil. E imposibil să faci aşa ceva. Nu mă interesează clauza lui (n.r. - 5 milioane de euro), ci să câştig campionatul. Clauza asta a fost condiţia ca el să prelungească.

Coman e cel mai bun jucător român la ora asta, titular la EURO fără discuţii. Man e bun, dar nu se compară cu Coman. Lui Coman i-am mărit salariul, i-am luat apartament. El nu are nevoie să plece de la FCSB. I-am zis să rămână cu noi toată viaţa, şi, după ce se retrage, să rămână în staff”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport 1.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Vadim Raţă, dezamăgit după Voluntari - FCSB 1-2: „Nu le-am dat nicio şansă! Nu pricep un lucru la Florinel Coman”

„Mi-e greu să-mi explic ce se întâmplă cu noi. Avem decăderi în joc. În prima repriză nu le-am dat nimic să-şi creeze, iar în a doua înscriu două goluri în şase minute, trebuie să fim mult mai concentraţi pe parcursul jocului, nu poate merge aşa mai departe.

Nu cred că e vina antrenorului, nu sunt adeptul să dau vina pe antrenor, problema e la noi, trebuie să fim mult mai agresivi în teren, trebuie doar să acumulăm puncte, nu mai contează cum jucăm şi să ne salvăm de la retrogradare.

La pauză cred că am vorbit 5-10 minute să ieşim montaţi, am ieşit şi am luat două goluri în şase minute. E incredibil, discutăm, încercăm, parcă merge totul bine şi luăm două goluri, deşi până acolo n-au creat nimic.

În play-out se dă bătălia, pentru noi va fi greu, e important să intri cu un avantaj cât de minim, acolo câştigi două meciuri deja eşti sus. FCSB nu m-a surprins, mă uitam la meciurile lor, se vede că au multă calitate şi joacă un fotbal plăcut, astăzi nu i-am simţit atât de puternici.

Prima repriză nu le-am dat nimic, nu şi-au creat nimic, ocazii, Coman nu prea a driblat, e foarte puternic, cu siguranţă cel mai în formă jucător.

Jucător de clasă, am mai jucat la echipa naţională împotriva unor jucători mari şi nu înţeleg de ce nu face pasul într-un campionat mai puternic, merită, mi se pare un jucător extraordinar”, a declarat Vadim Raţă la finalul meciului.

 

Afla mai multe despre: florinel comangigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare