Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vadim Raţă, dezamăgit după Voluntari - FCSB 1-2: „Nu le-am dat nicio şansă! Nu pricep un lucru la Florinel Coman”

Vadim Raţă, dezamăgit după Voluntari - FCSB 1-2: „Nu le-am dat nicio şansă! Nu pricep un lucru la Florinel Coman”

FC Voluntari

Comentarii

FCSB s-a impus la limită, scor 2-1, pe terenul celor de la FC Voluntari.

Reacţia lui Vadim Raţă după înfrângerea cu FCSB

După meci, Vadim Raţă, mijlocaşul de la Voluntari, a tras concluziile. Internaţionalul din Rep. Moldova s-a declarat surprins de faptul că echipa sa a suferit o înfrângere împotriva FCSB-ului, echipă pe care nu a simţit-o foarte puternică.

Raţă a avut totuşi cuvinte de laudă pentru Florinel Coman, despre care a spus că nu înţelege de ce nu face pasul într-un campionat de top din Europa.

„Mi-e greu să-mi explic ce se întâmplă cu noi. Avem decăderi în joc. În prima repriză nu le-am dat nimic să-şi creeze, iar în a doua înscriu două goluri în şase minute, trebuie să fim mult mai concentraţi pe parcursul jocului, nu poate merge aşa mai departe.

Nu cred că e vina antrenorului, nu sunt adeptul să dau vina pe antrenor, problema e la noi, trebuie să fim mult mai agresivi în teren, trebuie doar să acumulăm puncte, nu mai contează cum jucăm şi să ne salvăm de la retrogradare.

La pauză cred că am vorbit 5-10 minute să ieşim montaţi, am ieşit şi am luat două goluri în şase minute. E incredibil, discutăm, încercăm, parcă merge totul bine şi luăm două goluri, deşi până acolo n-au creat nimic.

În play-out se dă bătălia, pentru noi va fi greu, e important să intri cu un avantaj cât de minim, acolo câştigi două meciuri deja eşti sus. FCSB nu m-a surprins, mă uitam la meciurile lor, se vede că au multă calitate şi joacă un fotbal plăcut, astăzi nu i-am simţit atât de puternici.

Prima repriză nu le-am dat nimic, nu şi-au creat nimic, ocazii, Coman nu prea a driblat, e foarte puternic, cu siguranţă cel mai în formă jucător.

Jucător de clasă, am mai jucat la echipa naţională împotriva unor jucători mari şi nu înţeleg de ce nu face pasul într-un campionat mai puternic, merită, mi se pare un jucător extraordinar”, a declarat Vadim Raţă la finalul meciului.

 

 

Afla mai multe despre: vadim ratavoluntarifcsb 

viewscnt
Articole similare