Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie finală! Unde se joacă Rapid - FCSB, derby-ul din ultima etapă a sezonului regulat | EXCLUSIV

Decizie finală! Unde se joacă Rapid - FCSB, derby-ul din ultima etapă a sezonului regulat | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Orange Sport a aflat decizia finală luată în privinţa stadionului unde se va disputa derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat de Superligă.

Deşi Rapid a anunţat oficial că derby-ul cu FCSB se va disputa pe stadionul Giuleşti, în ultimele ore a avut loc o nouă rundă de negocieri şi s-a ajuns la concluzia finală! În ciuda faptului că, în primă fază, şefii celor două grupări nu se înţeleseseră, acum au bătut palma.

Derby-ul Rapid - FCSB, pe Arena Naţională!

Potrivit surselor Orange Sport, derby-ul Rapid - FCSB, anunţat iniţial în Giuleşti, se va disputa în cele din urmă pe Arena Naţională şi va avea parte de o audienţă mult mai mare. Capacitatea Arenei Naţionale este de peste 55.000 de locuri, în timp ce stadionul din Giuleşti poate găzdui doar 14.000 oameni.

Faptul că Arena Naţională are o capacitate mai mare şi poate genera venituri mai mari din bilete pentru Rapid a contribuit decisiv în privinţa alegerii şefilor grupării "alb-vişinii".

Dan Şucu anunţase că-şi doreşte meciul Rapid - FCSB pe Arena Naţională

După victoria cu UTA, 4-1 în Giuleşti, patronul Rapidului, Dan Şucu, a anunţat că îşi doreşte ca derby-ul Rapid - FCSB să se joace în cele din urmă pe Arena Naţională. "Vrem să schimbăm stadionul cu FCSB, vrem să jucăm pe Arena Naţională. Este o cerere foarte mare de bilete. Vom decide intern şi vom lua o decizie!", a declarat omul de afaceri.

Afla mai multe despre: rapid fcsb arena nationalarapid fcsb derbyrapid fcsb stadionrapid fcsb stadion decizie finala 

viewscnt
Articole similare