Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dan Şucu a decis! Pe ce stadion se va juca derby-ul dintre Rapid şi FCSB

BREAKING NEWS | Dan Şucu a decis! Pe ce stadion se va juca derby-ul dintre Rapid şi FCSB

Rapid

Comentarii

Rapid - FCSB, derby-ul din etapa #30 a Superligii, se va juca pe Arena Naţională.

Unde se va juca derby-ul dintre Rapid şi FCSB

Deşi iniţial giuleştenii au anunţat că vor să joace pe teren propriu, iată că Dan Şucu a schimbat decizia! Motivul? Cererea uriaşă de bilete. Formaţia din Giuleşti speră să aibă undeva la 40.000 de fani pe Arena Naţională, beneficiind astfel atât de un sprijin important, cât şi de un profit considerabil.

Vestea a fost anunţată iniţial de patronul Dan Şucu, chiar după meciul cu UTA Arad, câştigat de rapidişti cu scorul de 4-1. Astăzi, conform surselor Orange Sport, decizia a fost confirmată într-o şedintă în cadrul clubului.

„Sunt foarte fericit, în seara asta au marcat numai rapidişti. Golul lui Burmaz a fost extraordinar, cel mai frumos gol pe care l-am văzut pe Giuleşti. Antrenorul decide când revin Borza şi Albu.

Vrem să schimbăm stadionul cu FCSB, vrem să jucăm pe Arena Naţională. Este o cerere foarte mare de bilete. Vom decide intern şi vom lua o decizie!”, a declarat Dan Şucu după victoria cu UTA.

Şi FCSB se va bucura de schimbare arenei. Fanii liderului din Superligă vor avea o peluză întreagă. Astfel, formaţia lui Elias Charalambous aşteaptă sprijinul a 9.000 de fani pe cel mai mare stadion din ţară.

Comunicatul iniţial al Rapidului

 „RAPID - FCSB SE VA JUCA ÎN GIULEŞTI

Duelul din ultima etapă a sezonului regular se va disputa pe Superbet Arena Giuleşti, la o dată ce va fi anunţată ulterior.

Până atunci, ne vedem mâine pentru partida cu UTA Arad, de la ora 21:00!”, anunţa Rapid, pe pagina oficială de Facebook, marţi.

 

Afla mai multe despre: rapidfcsbdan sucu 

viewscnt
Articole similare