Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduard Florescu a făcut praf banca de rezerve, dar acum prezintă scuze: „Îmi asum consecinţele gestului meu!”

Eduard Florescu a făcut praf banca de rezerve, dar acum prezintă scuze: „Îmi asum consecinţele gestului meu!”

FC Botoșani

Comentarii

Fotbalistul echipei FC Botoşani, Eduard Florescu, a prezentat scuze, vineri, într-un comunicat postat de club în social media, pentru ieşirea “mai puţin elegantă” de la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Eduard Florescu prezintă scuze după ieşirea nervoasă de la meciul cu Sepsi

Jucătorul moldovenilor regretă faptele şi spune că asemenea comportament nu va mai avea loc din partea lui.

„Doresc să îmi exprim public regretul faţă de gestul pe care l-am făcut la ieşirea de pe teren. Chiar dacă nimic nu justifică manifestarea mea as vrea doar să explic faptul ca aceasta a venit în urma frustrării pe care am simţit-o atât in momentul ratării penalty-ului, dar şi al faptului ca nu am reuşit imi ajut echipa mai mult astfel încât să putem obţine victoria de care aveam atât de multă nevoie.

Totodată îmi asum consecinţele gestului meu şi îmi iau angajamentul că astfel de ieşiri nu vor mai avea loc din partea mea. Sper din suflet ca începând cu deplasarea de la Cluj să putem face paşi concreţi în atingerea obiectivului fixat şi anume acela de a menţine echipa în Superliga şi în sezonul următor.

Vreau în încheiere să mulţumesc suporterilor şi tuturor care ne sunt alături în acest drum greu pe care îl avem de parcurs în actualul an competiţional." a declarat Eduard Florescu.

Furios după schimbare, Eduard Florescu a spart banca de rezerve precum Sorin Cârţu

FC Botoşani şi Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întâlnit în etapa 28 din Superliga, joi, de la 16:15, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Oaspeţii au controlat prima repriză şi au marcat prin Păun, în minutul 24, şi Debeljuh, în minutul 31, într-o perioadă în care gazdele au nevoie mare de puncte, în plină luptă pentru evitarea retrogradării. 

În a doua repriză, FC Botoşani ar fi putut reveni. În minutul 65, Eduard Florescu a fost executantul loviturii de pedeapsă obţinute de moldoveni şi a ratat şansa de a marca. 

Mijlocaşul a irosit şansa golului cu numărul 11 în campionat, întrucât a tras slab şi a fost ghicit de portarul Dinu Moldovan. 

La 10 minute după faza penaly-ului, Eduard Florescu a fost schimbat de Bogdan Andone şi a oferit câteva imagini regretabile. 

Ajuns în dreptul băncii tehnice, Eduard Florescu şi-a strigat frustrarea pentru nereuşitele din meci, a lovit un maiou, apoi a spart plexiglasul băncii cu pumnul, într-un moment de furie. 

Faza s-a petrecut după ce Eduard Florescu a fost apostrofat de public, în momentele tensionate ale partidei. 

Faza a amintit de Sorin Cârţu, cel care în 2010 s-a răzbunat pe banca de rezerve în Basel - CFR Cluj, scor 1-0, în Champions League. 

Afla mai multe despre: eduard florescufc botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare