Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A spart banca precum Cârţu! Florescu a fost schimbat şi a făcut prăpăd pe margine, în FC Botoşani - Sepsi

VIDEO | A spart banca precum Cârţu! Florescu a fost schimbat şi a făcut prăpăd pe margine, în FC Botoşani - Sepsi

FC Botoșani

Comentarii

Eduard Florescu (26 de ani), cel mai bun marcator al lui FC Botoşani din acest campionat, cu 10 goluri, s-a răzbunat pe banca tehnică a echipei, după ce a fost schimbat în a doua repriză a meciului cu Sepsi.

Furios după schimbare, Eduard Florescu a spart banca de rezerve precum Sorin Cârţu

FC Botoşani şi Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întâlnit în etapa 28 din Superliga, joi, de la 16:15, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Oaspeţii au controlat prima repriză şi au marcat prin Păun, în minutul 24, şi Debeljuh, în minutul 31, într-o perioadă în care gazdele au nevoie mare de puncte, în plină luptă pentru evitarea retrogradării. 

În a doua repriză, FC Botoşani ar fi putut reveni. În minutul 65, Eduard Florescu a fost executantul loviturii de pedeapsă obţinute de moldoveni şi a ratat şansa de a marca. 

Mijlocaşul a irosit şansa golului cu numărul 11 în campionat, întrucât a tras slab şi a fost ghicit de portarul Dinu Moldovan. 

La 10 minute după faza penaly-ului, Eduard Florescu a fost schimbat de Bogdan Andone şi a oferit câteva imagini regretabile. 

Ajuns în dreptul băncii tehnice, Eduard Florescu şi-a strigat frustrarea pentru nereuşitele din meci, a lovit un maiou, apoi a spart plexiglasul băncii cu pumnul, într-un moment de furie. 

Faza s-a petrecut după ce Eduard Florescu a fost apostrofat de public, în momentele tensionate ale partidei. 

Faza a amintit de Sorin Cârţu, cel care în 2010 s-a răzbunat pe banca de rezerve în Basel - CFR Cluj, scor 1-0, în Champions League. 

Afla mai multe despre: eduard florescueduard florescu sparge bancabotosani sepsi 

viewscnt
Articole similare