Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pogba iese la atac! Suspendat patru ani pentru dopaj, francezul va contesta decizia la TAS

Pogba iese la atac! Suspendat patru ani pentru dopaj, francezul va contesta decizia la TAS

Serie A

Comentarii

Mijlocaşul echipei Juventus, Paul Pogba, suspendat patru ani pentru dopaj, a anunţat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, relatează Reuters.

Sky Sport Italia şi La Repubblica anunţaseră că solicitarea procurorului sportiv de a i se aplica fotbalistului o suspendare de patru ani a fost acceptată.

Juventus nu a comentat, dar o sursă a confirmat că gruparea a fost notificată în legătură cu această decizie şi va evalua următorii paşi. Pogba, în vârstă de 30 de ani, care a negat orice abatere, are contract la Juve până în iunie 2026.

"Am fost informat astăzi despre decizia Tribunalului Naţional Antidoping (NADO Italia) şi cred că verdictul este incorect", a afirmat Pogba într-un comunicat. "Sunt trist, şocat şi cu inima frântă de faptul că tot ceea ce am construit în cariera mea de jucător profesionist mi-a fost luat. Ca o consecinţă a deciziei anunţate astăzi, voi face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Organizaţia naţională antidoping din Italia (NADO Italia) a refuzat să comenteze cazul lui Pogba, invocând regulile de confidenţialitate.

Afla mai multe despre: serie ajuventuspogba 

viewscnt
Articole similare