Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Generaţia de Aur" a lansat replicile tricourilor purtate la Mondialul din 1994. Cât costă şi de unde pot fi cumpărate: "Vom dona tot profitul obţinut"

"Generaţia de Aur" a lansat replicile tricourilor purtate la Mondialul din 1994. Cât costă şi de unde pot fi cumpărate: "Vom dona tot profitul obţinut"

Echipa națională

Comentarii

S-a deschis magazinul oficial al "Generaţiei de Aur"! Fanii pot găsi replici ale tricourilor purtate la Campionatul Mondial din 1994.

Tricoruile pot fi cumpărate de pe site-ul shop.generatiadeaur94.ro, cu un preţ de pornire de 250 lei, care poate creşte în funcţie de preferinţe.

"Lansăm o colecţie specială, dedicată Generaţiei de Aur. E o colecţie care are în componenţă tot felul de obiecte pe care le-am creat pentru publicul larg, pentru oamenii care ne iubesc. Acum puteţi găsi aceste lucruri care au de-a face cu perioada de glorie a naţionalei, zece ani cu cinci calificări la turneele finale.

Sunt tricourile care pentru noi reprezintă mai mult decât acele statui despre care se tot vorbeşte din 1998 încoace, sunt tricourile pe care le iubim, pentru că în aceste tricouri s-au obţinut cele mai mari performanţe ale echipei naţionale.

Am vorbit cu colegii mei şi am fost toţi foarte încântaţi de această idee. Profitul pe care-l vom obţine din vânzarea exclusivă a tricourilor de joc va merge către o cauză numită <<Şcolile Generaţiei de Aur>>.

Profitul pe care îl vom face din vânzarea tricourilor va merge către şcolile generale în care am învăţat noi" , a declarat Gheorghe Popescu.

 

Afla mai multe despre: gica popescuromania 

viewscnt
Articole similare