Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi transferul carierei! Oportunitate uriaşă pentru Dennis Man. Un club imens din Germania îşi trimite oamenii pentru a-l monitoriza pe român

Ar fi transferul carierei! Oportunitate uriaşă pentru Dennis Man. Un club imens din Germania îşi trimite oamenii pentru a-l monitoriza pe român

Bundesliga

Comentarii

Dennis Man a impresionat în tricoul Parmei şi a devenit idolul tribunelor de pe Ennio Tardini. Cu Man în formă de zile mari, gruparea ”gialloblu” este lider în Serie B, iar promovarea în Serie A pare doar o simplă formalitate pentru fosta echipă a lui Buffon şi Cannavaro.

Meciul care îi poate aduce transferul carierei lui Dennis Man! Scouterii Borussiei Dortmund vor fi cu ochii pe român

Prestaţiile lui Dennis Man nu au trecut neobservate, iar mai multe cluburi importante au pus ochii pe fostul fotbalist al UTA-ei. Presa din Italia anunţă că Borussia Dortmund îşi va trimite oamenii la următorul meci pe care Parma îl va disputa în campionat, în deplasare cu Ternana.

Conform Tuttomercatoweb, meciul de sâmbătă de la Terni va fi crucial în economia unui posibil transfer al lui Man pe Signal Iduna Park. Extrema naţionalei României are contract cu Parma până la finalul sezonului viitor, iar acesta le-ar fi dezvăluit apropiaţilor că şi-ar dori să continue pe Ennio Tardini. Cu toate acestea, o ofertă din partea Borussiei Dortmund pare de nerefuzat, având în vedere perspectivele clubulu german.

Dennis Man are o şansă excelentă de a la demonstra nemţilor ce poate, deoarece Parma întâlneşte un adversar facil, cel puţin la prima vedere. Ternana este pe locul 16 în Serie B şi este ameninţată serios de retrogradare.

În acest sezon, Man a marcat 10 goluri şi a pasat decisiv de cinci ori în 23 de meciuri. Acesta îmbracă tricoul Parmei din 2021, când a fost cumpărat de ”Crociati” de la FCSB în schimbul sumei de 11.000.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: serie adennis manparmaborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare