Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man şi-a informat apropiaţii unde va juca în sezonul următor: ”Negocierile continuă rapid”

Dennis Man şi-a informat apropiaţii unde va juca în sezonul următor: ”Negocierile continuă rapid”
Comentarii

Dennis Man are un sezon excelent la Parma. Fosta extremă de la FCSB a marcat 10 goluri şi a pasat decisiv de cinci ori în 21 de meciuri şi a intrat în vizorul mai multor echipe, atât din Serie A, cât şi din afara Italiei.

Parma domină Serie B, iar Man a luat decizia: ”Dorinţa celor două părţi sunt clare”

Presa din Italia susţine că Dennis Man şi-a anunţat apropiaţii că îşi doreşte să continue în tricoul Parmei şi din sezonul următor, iar prelungirea contractului este iminentă. 

”Nu au fost programate întâlniri în următoarele zile în legătură cu prelungirea contractului lui Dennis Man. Actualul acord va expira în iunie 2025, dar dorinţele celor două părţi sunt clare.

Man le-a spus deja apropiaţilor săi că îşi doreşte să rămână la Parma şi în următorul sezon, în speranţa că echipa va promova, dar şi din respect pentru clubul care a crezut în el şi pentru un antrenor care a reuşit să îi relanseze cariera.

Relaţia dintre agent şi conducerea clubului este excelentă, negocierile continuă rapid, iar, în aceste condiţii, să se ajungă la o prelungire a contractului până în vară nu pare prea complicat”, a notat Parma Live.

Parrma este lider în Serie B, cu 54 de puncte, urmată de Cremonese cu 46. Dennis Man îmbracă tricoul Parmei din 2021 şi a jucat jumătate de an în Serie A alături de”Crociati”. Parma nu a mai jucat pe prima scenă a fotbalului italian de trei ani.

Afla mai multe despre: parmaserie bdennis man 

viewscnt
Articole similare