Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce găsesc explicaţii că nu e Compagno, că lotul e subţire, că a plecat Djokovic?". Ce a observat MM Stoica, după U Cluj - FCSB 0-0

"De ce găsesc explicaţii că nu e Compagno, că lotul e subţire, că a plecat Djokovic?". Ce a observat MM Stoica, după U Cluj - FCSB 0-0

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit o primă reacţie, după remiza echipei bucureştene cu U Cluj, în Superliga.

MM Stoica, primele impresii despre U Cluj - FCSB 0-0, în Superliga

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă. 

Concret, MM Stoica a incriminat două faze de arbitraj. Prima, atunci când Ovidiu Haţegan a dictat doar galben pentru Anselmo la cotul aplicat lui Ovidiu Popescu, într-un duel aerian, şi căderea lui Octavian Popescu în careul advers, tot în prima repriză, fază la care oaspeţii au cerut penalty. 

"Că aproape toată presa scrisă/vorbită e total contra noastră nu e o noutate. Ce nu pricep e altceva. De ce oamenii care pretind că susţin această echipă şi sunt activi pe Facebook găsesc explicaţii la acest 0-0 că nu e Compagno, că lotul e subţire, că a plecat Djokovic.

Dar nu realizează că U Cluj trebuia să rămână în 10 din minutul 20 (n.r. - când Anselmo îl loveşte cu cotul pe Ovidiu Popescu) şi că Roger îi dă peste picior lui Octavian (n.r – în careu, în minutul 34)", a scris conducătorul de la FCSB, pe Facebook. 

De asemenea, U Cluj a reclamat o eliminare pentru Octavian Popescu, după o lovitură în a doua repriză. 

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: u cluj fcsbmm stoicafaze arbitraj fcsb 

viewscnt
Articole similare