Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”U” Cluj - FCSB 0-0. Pas greşit făcut de liderul Superligii. Roş-albaştrii termină etapa cu şapte puncte peste Rapid. Nistor a ratat un penalty

VIDEO | ”U” Cluj - FCSB 0-0. Pas greşit făcut de liderul Superligii. Roş-albaştrii termină etapa cu şapte puncte peste Rapid. Nistor a ratat un penalty

Superliga

Comentarii

”U” Cluj a remizat pe teren propriu, scor 0-0, contra FCSB, în ultimul meci al etapei cu numărul 26 din Superligă.

După 26 de etape, FCSB este lider în Superligă, cu 55 de puncte, şapte mai multe decât Rapid. De cealaltă parte, ”Şepcile Roşii” sunt pe opt, cu 34 de puncte, unul mai puţint decât Petrolul, echipa care ocupă poziţia a şasea.

VIDEO | U Cluj - FCSB 0-0, la Orange Sport 1

Echipele de start

  • U Cluj: Gorcea - Chipciu, Masoero, Da Silva, Roger - A. Rus, G. Simion, Bic - D. Nistor - Anselmo, D. Pop
  • Rezerve: P. Iliev, Chintes, Piţian, B. Mitrea, Doukoure, Fossati, Silaghi, Pănoiu, V. Gheorghe, Roguljic, F. Ilie, Oanea
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic - Lixandru, Şut, B. Alhassan - O. Popescu, Olaru, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad, Panţîru, Miculescu, Pandele, L. Phelipe, N. Antwi, Radaslavescu

Min 90+4. Meciul s-a terminat, scor 0-0.

Min 90+1. Ocazie pentru ”U”!  Fossati trimite puţin peste poartă din lovitură liberă.

Min 70. Ocazie pentru ”U”! Anselmo reia o centrare puţin pe lângă poartă. Cu toate acestea, argentinianul a lovit mingea cu mâna, astfel că golul nu ar fi fost validat.

Min 65. Silaghi se ciocneşte cu Târnovanu. Ambii jucători se resimt.

Min 46. A început repriza secundă.

Min 45+2. Prima repriză s-a terminat, scor 0-0.

Min. 37 FCSB a cerut penalty! Octavian Popescu a picat în careul lui U Cluj, după un duel cu un adversar, însă Haţegan a refuzat să acorde lovitură de pedeapsă. 

Min. 22 Alhassan trage moale, puţin pe lângă poarta lui U Cluj. 

Min. 16 Nistor ratează penalty-ul! Târnovanu a ghicit colţul, mingea a sărit tot la Nistor, care a tras moale pe poartă cu piciorul stâng. 

Min. 15 Dan Nistor este faultat şi Haţegan dictează penalty. Lixandru l-a faultat pe mijlocaşul FCSB. 

Min. 13 Tot Florinel Coman rămâne periculos pentru poarta lui U Cluj. 

Min. 11 Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a intrat în interior şi a tras puternic la colţul lung, de unde a scos Gorcea. 

Min. 1 A început meciul. 


Cu infirmeria plină şi fără Joyskim Dawa, care a plecat în Franţa pentru că soţia sa a născut, FCSB merge la Cluj-Napoca pentru duelul cu U Cluj în încercarea de a ţine Rapid la distanţă în lupta pentru primul loc în clasamentul Superligii.

  • Vlad Chiricheş şi Pantea sunt accidentaţi, Dawa a fost învoit, după ce i-a născut soţia în Franţa, iar Băluţă şi Haruţ au probleme medicale. 

În prezent, FCSB are 54 de puncte, lider, la şase puncte distanţă de Rapid, dar cu un meci mai puţin.

De partea cealaltă, cu veteranii Dan Nistor şi Alex Chipciu în echipă, U Cluj trage tare pentru un loc în play-off-ul Superligii. După 25 de etape, clujenii antrenaţi de Ioan Ovidiu Sabău sunt pe locul 10, cu 33 de puncte, la doar două lungimi distanţă de primul loc care duce în play-off, 6, ocupat acum de Petrolul.

În tur, FCSB şi U Cluj au remizat pe Arena Naţională, scor 2-2. În afara meciului de pe Arena Naţională, în ultimele patru meciuri directe, FCSB a câştigat de două ori, un meci s-a terminat egal şi o dată au câştigat clujenii.

Afla mai multe despre: live video fcsb u cluju cluj fcsb live videolive u cluj fcsbu cluj fcsb live onlineu cluj fcsb livelive online u cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare