Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cei de la FRF au zis la seminar că se dă cartonaş roşu". Charalambous a revăzut faza cu Ovidiu Popescu şi n-a avut dubii, după U Cluj - FCSB

"Cei de la FRF au zis la seminar că se dă cartonaş roşu". Charalambous a revăzut faza cu Ovidiu Popescu şi n-a avut dubii, după U Cluj - FCSB

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Elias Charalambous, a oferit o primă reacţie după remiza cu U Cluj. Cipriotul consideră că U Cluj ar fi putut avea un om eliminat, încă din prima repriză.

Elias Charalambous, după U Cluj - FCSB 0-0, în Superliga

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă. 

La final, Elias Charalambous a comentat cotul în figură primit de Ovidiu Popescu, în minutul 20, iar antrenorul a cerut concentrare pentru următoarele partide, când vrea să câştige. 

"Am spus că vrem să câştigăm meciul. Am luat un punct şi poate fi important pentru restul sezonului şi continuăm. Da, este important să nu iei goluri, dar trebuie să şi marchezi. În prima repriză nu am fost buni în jumătatea adversă, în a doua repriză parcă ne-am mişcat mai bine şi continuăm. E un meci care nu decide campionatul, mai sunt multe meciuri şi le abordăm pas cu pas. Cred că băieţii care au intrat pe teren bine, au avut o evoluţie bună, au avut calitate. 

(n.r. - despre cotul primit de Ovidiu Popescu) Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar cei de la federaţie au făcut un seminar pentru acest gen de fază şi au spus că se sancţionează cu cartonaş roşu, dar nu e treaba mea", a declarat antrenorul FCSB, Elias Charalambous, după partida de pe Cluj Arena. 

În aceeaşi măsură, experţii Orange Sport s-au pus de acord că Octavian Popescu ar fi meritat cartonaşul roşu, în minutul 42, când l-a lovit cu cotul pe un adversar la un duel aerian. 

VIDEO | Faza incriminată de Elias Charalambous, în U Cluj - FCSB 0-0, din Superliga

VIDEO | Faza în care Octavian Popescu putea fi eliminat, în U Cluj - FCSB

Afla mai multe despre: u cluj fcsbelias charalambousovidiu popescu fcsb 

viewscnt
Articole similare