Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiuni la Bayern Munchen! Kimmich şi un antrenor secund, aproape de a se lua la bătaie

Tensiuni la Bayern Munchen! Kimmich şi un antrenor secund, aproape de a se lua la bătaie

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen se afundă în criză. După înfrângerea de duminică la Bochum, scor 3-2, a treia consecutivă pentru bavarezi - premieră din 2015 -, tensiuni ar fi izbucnit în drumul spre vestiar între Joshua Kimmich şi antrenorul secund al lui Thomas Tuchel, Zsolt Löw, potrivit presei germane.

Cei doi bărbaţi au fost chiar la un pas să se ia la bătaie dacă nu ar fi intervenit căpitanul Manuel Neuer, potrivit Sport Bild.

Fostul jucător legendar al Germaniei, Lothar Matthäus, în prezent consultant pentru Sky 90, a explicat chiar că mai mulţi jucători cheie sunt în relaţii reci cu staful lui Bayern: "Nu vorbim de orice jucător, ci de jucători de top care au avut un rol în succesele din ultimii cinci-zece ani, atât pe teren, cât şi în afara lui, care au făcut diferenţa".

Printre aceştia, Sport Bild îi enumeră pe Joshua Kimmich, Thomas Müller, Leon Goretzka şi Matthijs de Ligt.

Criticat din cauza rezultatelor echipei sale,Thomas Tuchel a ţinut să minimalizeze incidentul: "Ştiu ce s-a întâmplat, dar nu este pentru public. Acesta este un vestiar de fotbal, există emoţii. Nu înseamnă nimic. Este un incident normal după o înfrângere".

Afla mai multe despre: bayern munchenkimmich 

viewscnt
Articole similare