Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Inexplicabil!” Experţii au găsit o altă fază controversată înainte de golul marcat de Farul cu Sepsi. Colţescu, pus la zid: ”O porcărie!” | EXCLUSIV

”Inexplicabil!” Experţii au găsit o altă fază controversată înainte de golul marcat de Farul cu Sepsi. Colţescu, pus la zid: ”O porcărie!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Farul a obţinut o victorie uriaşă în economica calificării în play-off, scor 1-0 pe terenul lui Sepsi, însă reuşita lui Grameni a fost contestată vehement de gazde.

După o primă repriză în care practic nu a contrat pe teren, Farul a ieşit mult mai vestiară de la cabine şi a avut câteva şanse importante de a marca, în actul secund al meciului. În minutul 85, Ionuţ Vînă a obţinut destul de uşor o lovitură liberă, după un duel cu Branislav Ninaj.

Dupâ câteva zeci de secunde, Farul a înscris prin Dina Grameni, la o fază la care gazdele au susţinut că balonul nu a depăşit linia porţii lui Niczuly.

Cosmescu crede că Sebastian Colţescu i-a plătit o datorie mai veche lui Gică Hagi: ”Nu poţi să dai aşa ceva”

Bogdan Cosmescu a rămas şocat de faptul că ”centralul” partidei a acordat fault la faza premergătoare golului marcat de Grameni. Comentatorul Orange Sport este de părere că Sebi Colţescu are o ”revanşă” de luat în faţa lui Gică Hagi, după ce în tur a acordat un penalty uşor pentru FCSB, în partida câştigată de roş-albaştrii la Ovidiu.

Andrei Vochin, de asemena prezent în studioul Orange Sport, a susţinut, de asemenea, că faultul a fost prea uşor acordat.

Andrei Vochin: Există contact acolo, este clar, dar acest contact nu pare să aibă intensitate.

Bogdan Cosmescu: Aici e doar conştiinţa încărcată a lui Sebi Colţescu, pentru că a făcut ceva la Farul - FCSB. Este o porcărie. Nu poţi să dai ceva. Este un arbitru bun în general, dar decizia asta este inexplicabilă. Sunt convins că a acţionat, deoarece s-a simţit vinovat de acel penalty pe care l-a dat la Farul - FCSB. Aş da minim 20 de galbene pe meci pentru simulări. Este oribil ce se întâmplă. Te tăvăleşti pe jos, nu îţi e ruşine? Galben, afară!

A fost corect golul marcat de Grameni?

”Nu sunt sigur 100%, dar mai de grabă a trecut (n.r.- de linia porţii). Cred că este decizia lui Ghinguleac”, a spus Andrei Vochin.

 
 

Afla mai multe despre: farulsepsisuperligabogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare