Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A apărut justificarea salariului! Cum câştigă Dorinel Munteanu, de fapt, bani "frumoşi" la Oţelul

A apărut justificarea salariului! Cum câştigă Dorinel Munteanu, de fapt, bani "frumoşi" la Oţelul

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu este, fără dar şi poate, cel mai important om din istoria Oţelului Galaţi. ”Neamţul” şi-a scris numele pe coperta cărţii de istorie a clubului de la malul Dunării, nu doar prin titlul câştigat în 2011, ci şi prin promovările miraculoase, care i-au readus pe gălăţeni în Liga 1, după opt ani petrecuţi în eşaloanele inferioare.

Câţi bani ar câştiga, de fapt, Dorinel Munteanu la Oţelul. ”Neamţul” ocupă două funcţii la Galaţi

În urmă cu câteva zile, Bogdan Cosmescu, comentatorul Orange Sport, a susţinut că Dorinel Munteanu încasează lunar 16.000 de euro, detaliu care l-a şocat, având în vedere că antrenorul Oţelului s-a plâns în repetate rânduri de problemele financiare de la echipă.

Cu toate acestea, presa din Galaţi l-a contrazis pe Cosmescu şi a prezentat publicului explicaţia care justifică remuneraţia ”Neamţului”, după ce mai mulţi fani ai Oţelului au cerut lămuriri, considerând că suma este una exagerată.

Cotidianul gălăţean Viaţa Liberă a dezvăluit că, de fapt, Dorinel Munteanu câştigă 12.000 de euro pe lună, deoarece ocupă şi funcţia de manager al clubului, nu doar cea de antrenor.

Mai mult decât atât, sursa citată susţine că fostul component al ”Generaţiei de Aur” îşi rotunjeşte venitul datorită sponsorilor pe care i-a adus la Galaţi în ultimii trei ani, clubul suferind teribil din punct de vedere financiar înainte ca ”Neamţul” să revină la Oţelul.

Succesul Oţelului din ultimii ani - 100% reţeta lui Dorinel

În 2021, după cinci ani consecutivi în care Oţelul a ratat promovarea în Liga 2, Dorinel Munteanu s-a întors la malul Dunării şi a reuşit două promovări succesive, fără nume mari în lot, dar cu o echipă ambiţioasă, clădită după chipul şi asemănarea sa.

În prezent, Oţelul este pe locul 11 în Superligă, cu 31 de puncte şi este liniştită în privinţa evitării retrogradării, cel puţin pentru moment. În ultimul meci, gălăţenii au fost învinşi de Dinamo, scor 1-3.

Bogdan Cosmescu nu înţelege de ce ”Neamţul” se plânge de situaţia financiară a Oţelului

Săptămâna trecută, Bogdan Cosmescu, Silviu Tudor Samuilă şi Mihai Stoica au discutat, în direct la Orange Sport, pe tema salariului lui Dorinel Munteanu.

Bogdan Cosmescu: „Am auzit că 16.000 de euro ar câştiga Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi. Dacă e adevărat, atunci e o nebunie! Nu neapărat că nu ar merita, dar nu trebuie să câştigi atât când tu ai probleme financiare. Nu poţi să spui că n-ai bani la Galaţi şi tu să iei 16.000 de euro.

Silviu Tudor Samuilă: „Eu nu-s de acord cu tine şi îţi zic şi de ce. Dorinel Munteanu a făcut pentru Oţelul ce a făcut Simeone pentru Atletico Madrid. De aia are Diego Simeone cel mai mare salariu, deşi n-are performanţele lui Guardiola.

Bogdan Cosmescu: „Atletico a ieşit pe plus! Diego Simeone a generat bani, Oţelul ce a generat? Crezi că e pe plus Oţelul?”

MM Stoica: „Nu e normal ca în fotbalul românesc un antrenor să câştige 16.000 de euro net lunar. Sub nicio formă!”

Bogdan Cosmescu: „Poate doar dacă produci sau scoţi 10 copii talentaţi pe care să îi vinzi cu 10 milioane de euro, dar doar atât!”

Afla mai multe despre: dorinel munteanusalariu dorinel munteanudorinel munteanu otelul 

viewscnt
Articole similare