Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Am auzit salariul lui Dorinel Munteanu, e o nebunie!” Bogdan Cosmescu, mirat când a auzit remuneraţia de la Oţelul | EXCLUSIV

„Am auzit salariul lui Dorinel Munteanu, e o nebunie!” Bogdan Cosmescu, mirat când a auzit remuneraţia de la Oţelul | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu este unul dintre cei mai în vogă antrenori din fotbalul românesc.

Bogdan Cosmescu a dezvăluit în direct salariul lui Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi

Tehnicianul a reuşit să promoveze echipa în Superligă în vara anului trecut şi tot el a reuşit să transforme clubul din Galaţi într-unul de temut în Superliga României. Cu un buget redus şi fără prea multe staruri în lot, Dorinel Munteanu continuă să spere la un loc în play-off, spre surprinderea multor experţi din fotbalul nostru.

Totuşi, antrenorul s-a plâns în multe rânduri din cauza bugetului, unul pe care îl consideră prea mic pentru ambiţiile sale. În tot acest context, salariul lui Dorinel a fost unul necunoscut, dar Bogdan Cosmescu, în direct la Orange Sport, a făcut marea dezvăluire. Comentatorul Orange Sport a pornit o întreagă discuţie în platou pe marginea acestui subiect, alături de Silviu Tudor Samuilă, MM Stoica şi Cristi Costache.

Bogdan Cosmescu: „Am auzit că 16.000 de euro ar câştiga Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi. Dacă e adevărat, atunci e o nebunie! Nu neapărat că nu ar merita, dar nu trebuie să câştigi atât când tu ai probleme financiare. Nu poţi să spui că n-ai bani la Galaţi şi tu să iei 16.000 de euro.

Silviu Tudor Samuilă: „Eu nu-s de acord cu tine şi îţi zic şi de ce. Dorinel Munteanu a făcut pentru Oţelul ce a făcut Simeone pentru Atletico Madrid. De aia are Diego Simeone cel mai mare salariu, deşi n-are performanţele lui Guardiola.”

Bogdan Cosmescu: „Atletico a ieşit pe plus! Diego Simeone a generat bani, Oţelul ce a generat? Crezi că e pe plus Oţelul?”

MM Stoica: „Nu e normal ca în fotbalul românesc un antrenor să câştige 16.000 de euro net lunar. Sub nicio formă!”

Bogdan Cosmescu: „Poate doar dacă produci sau scoţi 10 copii talentaţi pe care să îi vinzi cu 10 milioane de euro, dar doar atât!”

Dorinel Munteanu nu este doar antrenor la Oţelul

„Nu am nicio problemă aici. Eu am mână liberă să fac, pentru că sunt şi manager tehnic, pentru că e fişa postului. Problema nu e la patroni, mai nou e şi la primari. Eu, la Galaţi, am linişte, că suntem sponsorizaţi de primărie, iar domnul primar are încredere în mine. Eu am linişte să decid, să fac să meargă echipa. Vedeţi că stadionul e plin şi sunt alături de mine. 

Încerc să ţin pasul cu partea sportivă, dar nici nu este o tragedie. Nu suntem o echipă cu salarii neplătite de trei, patru luni. Avem mici întârzieri, dar le vom redresa la timp. De când am început am făcut tot ce e posibil ca să le dau linişte jucătorilor, inclusiv de a aduce sponsori", declara Dorinel Munteanu, pentru Orange Sport în 2023.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul galatisalariu 

viewscnt
Articole similare