Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CUTREMUR la Oţelul! A demisionat după un conflict aprins. ”Jigniri şi ameninţări”

CUTREMUR la Oţelul! A demisionat după un conflict aprins. ”Jigniri şi ameninţări”

Oțelul Galați

Comentarii

Scandalurile iau amploare la Oţelul Galaţi, acolo unde Dorinel Munteanu începe să fie portretizat drept ”dictatorul suprem”.

Potrivit ”viata-liberă.ro”, site din Galaţi cu legături puternice în interiorul clubului Oţelul Galaţi, conflictul dintre Dorinel Munteanu şi suporterii gălăţeni escaladează pe zi ce trece.

Dorinel Munteanu, ”dictator” la Oţelul?

Sursa citată anunţă că formaţia din Galaţi stă pe un butoi de pulbere, de-o perioadă, iar situaţia nu pare să se ”dezamorseze” în vreun fel.

Nu sunt probleme de ordin sportiv, unde Dorinel Munteanu a făcut minuni cu o formaţie luată de la zero, ci doar din punct financiar şi administrativ, acolo unde s-au înşirat nenumărate semne de întrebare.

Zilele acestea, se pare că Dorinel Munteanu ar mai fi făcut o victimă: preşedintele interimar al clubului, Robert George Florea, ar fi demisionat din funcţie ”după o discuţie aprinsă cu Dorinel Munteanu şi Paulina (soţia lui Dorinel Munteanu)”.

Cei doi n-ar fi dorit să pună la dispoziţia preşedintelui anumite documente, iar acest lucru a dus la un conflict în toată regula, la capătul căruia Robert Florea s-a declarat neputincios, dar şi-a depus demisia.

  • Interimatul va fi asigurat, în continuare, de către Alexandru Manole (vicepreşedintele), care a mai fost interimar după demisia lui Brăilescu, de la finalul anului trecut.

Unul dintre cei mai cunoscuţi suporteri socios de la Oţelul Galaţi, George Cojocaru, a fost cel care a anunţat ”ruptura” ireversibilă dintre Dorinel Munteanu şi preşedintele Robert Florea, pe un grup privat al suporterilor.

Preşedintele Consiliului Director (n.n. - Robert George Florea), în urma jignirilor şi ameninţărilor primite de la angajaţi (n.n. - Dorinel Munteanu şi Paulina), şi-a dat demisia”, a anunţat Robert Florea. 

De asemenea, există un conflict mai vechi, de la distanţă, între Dorinel Munteanu şi George Cojocaru. Antrenorul îl acuză pe Cojocaru că i-ar fi făcut publice datele personale pe un grup al suporterilor, în trecut, în timp ce Cojocaru nu este de acord cu metodele lui ”Munti” de a conduce clubul.

De ce nu vrea Dorinel Munteanu să arate actele

Sursa citată anunţă că Dorinel Munteanu nu vrea să arate actele solicitate de Robert Florea din orgoliu. Tehnicianul a preluat clubul cu o datorie de 20 de miliarde de lei vechi şi fără un lot de jucători, iar acum au început să se pună întrebări legate de aspectul financiar. Ceea ce nu îi convine deloc fostului internaţional.

Există, de asemenea, şi un conflict cu privire la numirea în funcţie a lui George Florea. Dorinel şi Paulina nu au recunoscut ca fiind statutară şedinţa în care acesta a fost numit preşedinte interimar.

Cei doi l-ar fi dorit în funcţie, în continuare, pe fostul preşedinte, Marian Brăilescu, cel care se afla şi el, la rândul său, într-un conflict cu suporterii Oţelului.

Brăilescu, acuzat că a ajutat la înstrăinarea siglei

Aceştia erau nemulţumiţi de două aspecte: că ar fi luat salariu ca preşedinte (plus plata chiriei şi alte beneficii financiare), deşi nu era statutar, dar şi că ar fi fost complice la înstrăinarea siglei către Paulina, soţia lui Dorinel Munteanu.

 Aceasta din urmă ar fi înregistrat la OSIM în nume propriu dreptul de folosinţă al siglei SC Oţelul. Un astfel de demers, fără acordul preşedintelui Asociaţiei (Marian Brăilescu la acea vreme), nu ar fi avut niciun efect. Dar exista această teamă a suporterilor ca nu cumva Brăilescu să fi oferit împuternicire la momentul solicitării.

Suporterii Oţelului sunt nemulţumiţi de faptul că nu există transparenţă în club, aşa cum s-a promis în momentul în care proiectul a fost demarat.

De asemenea, vor mai multe explicaţii pentru modul în care a fost înregistrată la OSIM marca SC Oţelul Galaţi, sub numele Paulinei Munteanu, fără a să existe vreo explicaţie oficială.

  • În plus, schimbarea regulilor în rândul membrilor socilos din mers a produs noi nemulţumiri.

Afla mai multe despre: dorinel munteanupaulina munteanurobert floreasocios otelul 

viewscnt
Articole similare