Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Dorinel Munteanu! Antrenorul Oţelului a ajuns la spital, după meciul cu Dinamo. Cu ce problemă de sănătate se confruntă ”Neamţul”

Probleme pentru Dorinel Munteanu! Antrenorul Oţelului a ajuns la spital, după meciul cu Dinamo. Cu ce problemă de sănătate se confruntă ”Neamţul”

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi are şanse mici să ajungă în play-off, după înfrângerea cu Dinamo de pe ”Arcul de Triumf”, scor 1-3. Dorinel Munteanu, antrenorul roş-alb-albaştrilor, nu s-a prezentat la flash-interviurile de la finalul jocului cu Dinamo, invocând o răceală.

Alertă la Galaţi! Dorinel Munteanu este internat la spital: ”Sunt pe perfuzii”

Fostul component al ”Generaţiei de Aur” a fost internat în spital astăzi, după ce delegaţia Oţelului a ajuns la Galaţi. Din informaţiile Pro Lider FM, se pare că răceala ”Neamţului” s-a transformat într-o serioasă problemă respiratorie, astfel că sunt şanse minime ca antrenorul principal al Oţelului să conducă antrenamentele formaţiei sale din următoarele zile.

Următoarea partidă a Oţelului este programată sâmbătă, pe 24 februarie, la Ovidiu, contra Farului. Dorinel Munteanu nu va putea sta pe banca echipei sale, chiar dacă starea sa de sănătate se va îmbunătăţi, deoarece a fost eliminat în partida cu Dinamo

”(n.r. - Cu vocea foarte răguşită) Sunt pe perfuzii, la spital, la Galaţi (n.r. - legat de flash-interviul de după meci la care nu s-a prezentat). Am plecat după meciul de aseară. Cu privire la meci, da... nu mi-a dat cartonaş roşu direct, ci al doilea galben”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru iamsport.ro.

Secunzii Sorin Haraga şi Laurenţiu Cătălin Iorga vor da indicaţii la meciul împotriva campioanei Farul.

Afla mai multe despre: superligadinamooţelul 

viewscnt
Articole similare