Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mircea Rednic are din nou probleme de sănătate şi a ajuns la "Urgenţe". În august 2023 a suferit un infarct

BREAKING NEWS | Mircea Rednic are din nou probleme de sănătate şi a ajuns la "Urgenţe". În august 2023 a suferit un infarct

UTA

Comentarii

Mircea Rednic (61 de ani) are din nou probleme de sănătate, la câteva luni după ce a suferit un infarct miocardic.

"Puriul" Rednic a ajuns din nou la "Urgenţe", la Arad, ca urmare a unor stări de ameţeală pe care le-a acuzat în ultimele ore.

Mircea Rednic a ajuns, luni, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad

Potrivit Arad Obiectiv, Mircea Rednic a fost trimis la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad, unde este investigat de medici după ce a acuzat stări de ameţeală pe care le-a acuzat imediat după amiază. Încă nu este clar dacă problemele acuzate de antrenor au sau nu legătură cu problemele cardiace avute anul trecut, mai scrie sursa citată.

Mircea Rednic a făcut infarct în august 2023

Mircea Rednic a avut probleme serioase de sănătate în august 2023, când i s-a făcut rău după meciul UTA - FCSB 2-1, în care echipa sa a intors scorul de la 1-0 pentru oaspeţi. El a fost transportat la spital, unde medicii i-au pus un diagnostic îngrijorător: infarct miocardic!

Antrenorului UTA-ei i-a fost montat un stent la inimă, după ce a fost operat de medici.

Afla mai multe despre: mircea rednicuta aradprobleme de santate 

viewscnt
Articole similare