Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCU Craiova 1948 a renunţat omul controversat din club

OFICIAL | FCU Craiova 1948 a renunţat omul controversat din club

FC U Craiova

Comentarii

În ziua în care l-a readus pe Florin Costea la club, FCU Craiova 1948 a renunţat la unul dintre cei mai importanţi oameni din staff. Printr-un comunicat oficial, oltenii au anunţat plecarea omului considerat "cârtiţa" lui Adrian Mititelu, patronul echipei, în vestiar.

FCU Craiova 1948 a anunţat, luni, prin intermediul unui comunicat oficial, plecarea de la echipă a preparatorului fizic Dan Vasilică, cel care în trecut a stat pe banca tehnică şi din postura de antrenor principal, dar pentru o perioadă scurtă de timp.

Adrian Mititelu a renunţat la Dan Vasilică! A plecat de la FCU Craiova 1948

Dan Vasilică a plecat, luni, de la FCU Craiova 1948, deşi nimic nu anunţat despărţirea dintre părţi. Totuşi, printr-un comunicat oficial postat pe pagina de Facebook, oltenii au anunţat plecarea lui Dan Vasilică, cel care se ocupa de pregătirea fizică a echipei.

"Mulţumim, Dan Vasilică! Îi mulţumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru şi îi dorim mult succes pe viitor!", se arată în comunicatul scurt şi la obiect al oltenilor.

Dan Vasilică lucra la FCU Craiova 1948 din vara lui 2019, iar preparatorul fizic a condus echipa în 12 meciuri ca antrenor interimar, pus la nevoie de Adrian Mititelu. El a fost considerat de către suporterii olteni "cârtiţia" patronului Mititelu din vestiarul formaţiei din Bănie.

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948dan vasilicaoficialplecare 

viewscnt
Articole similare