Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 100 de milioane € pentru transferul lui Rafa Leao, dar nu la PSG!

ULTIMA ORĂ | 100 de milioane € pentru transferul lui Rafa Leao, dar nu la PSG!

AC Milan

Comentarii

Rafael Leao (24 de ani) atrage interesul multor cluburi importante din Europa, dar se pare că unul dintrele încearcă să le ia faţa celorlalte şi să obţină semnătura jucătorului portughez. Există deja negocieri cu AC Milan, clubul de care aparţine fotbalistul.

Este vorba despre Manchester City, echipa lui Pep Guardiola, care este interesată să-l transfere pe Rafael Leao de la AC Milan, cu care negociază deja în privinţa sumei de transfer. Deşi îl are pe Grealish sau Doku, fotbalişti de bandă, Guardiola îşi mai doreşte încă un atacant lateral "world-class".

Manchester City oferă 100 de milioane de euro pentru semnătura lui Rafael Leao!

Potrivit site-ului fichajes.net, Manchester City este interesată de transferul lui Rafael Leao de la AC Milan. Mai mult, "Cetăţenii" sunt gata să plătească 100 de milioane de euro pentru semnătura starului portughez de pe San Siro şi negociază cu şefii lui AC Milan pentru ca mutarea să se întâmple.

Rafael Leao are o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro, dar este greu de crezut că Manchester City va plăti o sumă chiar atât de mare. Cu 100 de milioane de euro, englezii au şanse să-l transfere pe Leao, având în vedere situaţia financiară a milanezilor.

Totuşi, Manchester City va avea concurenţă serioasă pentru transferul lui Rafa Leao, de ale cărui servicii se interesează şi PSG, care-i caută înlocuitor lui Kylian Mbappe. Rafa Leao a jucat 30 de meciuri în toate competiţiile sezonului la AC Milan, timp în care a marcat de şapte ori şi a livarat opt pase de gol.

  • 90 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Rafael Leao în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rafa leaotransferac milanmanchester cityoferta 

viewscnt
Articole similare