Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul cu patru înfrângeri consecutive în Superliga anunţă: "Nu renunţ! Am vorbit cu echipa şi trebuie să continuăm"

Antrenorul cu patru înfrângeri consecutive în Superliga anunţă: "Nu renunţ! Am vorbit cu echipa şi trebuie să continuăm"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi, Bernd Storck (61 de ani), trece prin cea mai slabă perioadă la echipa din Sfântu Gheorghe. A pierdut cu Farul şi a ajuns la patru înfrângeri consecutive.

Bernd Storck anunţă că nu renunţă, deşi are o perioadă neagră la Sepsi

Farul Constanţa a învins luni, în deplasare, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a 26 a Superligii. Sebastian Colţescu a ajuns la 382 de meciuri conduse în prima ligă românească şi a validat golul controversat marcat de campioana României, când fotbaliştii gazdelor au acuzat că mingea n-a trecut de linia porţii. 

Germanul instalat în decembrie 2023 la Sepsi a dat vina pe ghinion şi nu a văzut mari diferenţe între echipa sa şi campioana României. 

De asemenea, Bernd Storck a spus că va continua la Sepsi, deşi echipa a ajuns la patru înfrângeri consecutive, după ce a mai pierdut şi: 0-1 cu FCSB, 1-3 cu Universitatea Craiova şi 1-2 cu UTA. 

"Când vezi prima repriză... Cred că am avut totul sub control. Am avut ocaziile să marcăm, n-am făcut-o şi asta a fost problema. Aşa a fost şi în ultimele meciuri, am avut ocazii, nu le-am fructificat şi asta a fost. 

Avem nevoie şi de noroc şi nu avem deloc. Din păcate, norocul nu e de partea noastră şi am pierdut. Nu am văzut o diferenţă mare între reprize, am făcut schimbări şi noi, şi ei, ca să intrăm în meci. Când vezi golul... Se poate întâmpla, dar al nostru s-a anulat. 

De la primul meci este presiune, pot trăi cu ea, nu renunţ. Am vorbit cu echipa şi trebuie să continuăm, avem încă o şansă săptămâna următoare şi trebuie să câştigăm", a declarat Bernd Storck, după Sepsi - Farul 0-1, în Superliga. 

Afla mai multe despre: bernd storckbernd storck sepsisepsi farul 

viewscnt
Articole similare