Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darius Olaru a explicat postul bizar pe care l-a avut în U Cluj - FCSB: "Sunt dezamăgit pentru meciul de azi. Asta am pregătit la antrenamente"

Darius Olaru a explicat postul bizar pe care l-a avut în U Cluj - FCSB: "Sunt dezamăgit pentru meciul de azi. Asta am pregătit la antrenamente"

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSB, Darius Olaru, a tras concluziile remizei cu U Cluj, din Superliga.

Concluziile lui Darius Olaru după U Cluj - FCSB 0-0, în Superliga

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă. 

Meciul a avut ocazii puţine, însă Dan Nistor a ratat o lovitură de pedeapă, în timp ce bucureştenii au cerut penalty la Octavian Popescu, cel care a picat în careul advers. 

La finalul partidei, Darius Olaru s-a arătat dezamăgit de faptul că FCSB a pierdut două puncte, în plină luptă cu Rapid şi CFR Cluj pentru titlul Superligii. 

De asemenea, el a comentat rolul de atacant central cu care a apărut pe foaia de joc, după ce FCSB nu s-a putut baza pe Dawa, Pantea şi Băluţă. 

"O partidă foarte dificilă, ştiam că ne va aştepta un meci greu. Din păcate n-am marcat şi nu aveam cum să luăm punctele dacă n-am marcat. Normal că ne afectează, am pierdut două puncte. N-am cum să nu fiu dezamăgit, dar de mâine trebuie să ne ridicăm pentru următorul meci. 

N-am jucat neapărat vârf, ne-am pregătit ca eu şi Baba să coborâm mai mult între linii de la antrenament, n-am reuşit să marcăm şi ăsta a fost meciul. 

Universitatea joacă bine acasă, e o echipă bună, iar dacă aveau un teren mai bun aveau mai multe puncte. 

(n.r. - faza penalty-ului cerut de FCSB la intervenţia asupra lui Tavi Popescu) Nu ştiu, în timpul meciului mi s-a părut un contact, aşteptam după decizia de la VAR, dar după cum a început meciul şi s-au fluierat toate faulturile cred că se putea da şi aici. Dacă nu s-a dat, acum degeaba mai vorbim", a declarat Darius Olaru, după partida de pe Cluj Arena. 

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: darius olarudarius olaru fcsbu cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare