Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea pe care nimeni nu ar fi vrut să o audă! S-a accidentat şi ratează restul sezonului. Anunţul lui MM Stoica

Vestea pe care nimeni nu ar fi vrut să o audă! S-a accidentat şi ratează restul sezonului. Anunţul lui MM Stoica

Superliga

Comentarii

Alexandru Pantea va fi operat şi va rata restul sezonului. Tânărul fundaş al FCSB-ului a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, după ce s-a accidentat la unul dintre antrenamentele premergătoare partidei cu ”U” Cluj.

Ghinion teribil pentru ”copilul de suflet” al lui Mihai Stoica: ”Lipseşte şase luni”

”Îmi doresc doar ca toţi jucătorii să fie sănătoşi. Pantea are o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi lipseşte 6 luni”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

În vârstă de 20 de ani, Alexandru Pantea a bifat 23 de meciuri în toate competiţiile în acest sezon pentru FCSB. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 900.000 de euro.

Mihai Stoica a povestit cum s-a petrecut accidentarea lui Pantea

”Pantea suferă în primul rând, nu noi, pentru că avem soluţii, dar asta nu înseamnă că nu îl respect pe Pantea. Va fi operat unde vrea el. Încă nu e confirmat (n.r. că are ruptură de ligamente).

A păţit-o la antrenamentul de ieri. În momentul în care eşti cu piciorul în pământ, nu te atinge nimeni, ghetele astea cu lame... Acum, când terenul este mai greu, se poate întâmpla şi asta. E clar că i-a pocnit un ligament. I-a trosnit şi durerea a fost înfiorătoare. Este copilul nostru şi va fi operat.

Vom avea grijă de el şi va reveni mult mai puternic. Florin Tănase era un băţ, a terminat recuperarea şi zici că era Gareth Bale”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbsuperligă 

viewscnt
Articole similare