Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Valeriu Iftime, după ce Botoşani a ajuns pe ultimul loc în România: ”Cred că o scoatem”

Reacţia lui Valeriu Iftime, după ce Botoşani a ajuns pe ultimul loc în România: ”Cred că o scoatem”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a pierdut două puncte vitale în lupta pentru evitarea retrogradării. Moldovenii au remizat pe teren propriu, 2-2 cu Universitatea Craiova, la capătul unei partide în care roş-alb-albaştrii au condus cu 2-0.

Valeriu Iftime este optimist că Botoşani se va salva de la retrogradare: ”Mă ţin, cheltuiesc”

Patronul moldovenilor a rescunoscut că echipa sa nu merita victoria în meciul cu Universitatea Craiova, raportat la numărul mare de ocazii ratate de trupa lui Ivaylo Petev. Iftime a subliniat faptul că şansele echipei sale de a se salva de la retrogradare au crescut considerabil, graţie rezultatelor bune înregistrate cu Bogdan Andone antrenor.

”Am jucat bine în prima, dar în repriza a doua am fost fricoşi, ar fi fost puţin meritat să câştigăm, repriza a doua chiar penibili. N-ai voie acasă, dacă îi ţineam sub control... Prima repriză am jucat, am încredere că Bogdan o reglează până la final, Dinamo a bătut, pare bună, dar nu ne temem de Dinamo.

Faţă de acum 7 etape, când eram goi, eram zero. Eu zic că o scoatem, mă ţin, cheltuiesc. Dacă nu, aia e”, a declarat Valeriu Iftime  pentru GSP.ro.

Dinamo i-a ”predat” ultimul loc Botoşaniului, după ce ”câinii” au învins-o pe Oţelul la Bucureşti. Echipa lui Bogdan Andone are 20 de puncte după 26 de meciuri, iar în următoarea etapă se va deplasa pe Arena Naţională, pentru duelul cu liderul FCSB.

 

Afla mai multe despre: superligafc botoşanivaleriu iftimeuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare