Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Debut la FCSB! A aşteptat o lună să intre pe teren, după ce i-a uimit pe medicii echipei: "Nu am întâlnit aşa ceva"

VIDEO | Debut la FCSB! A aşteptat o lună să intre pe teren, după ce i-a uimit pe medicii echipei: "Nu am întâlnit aşa ceva"

FCSB

Comentarii

FCSB i-a oferit debutul fotbalistului care a fost blocat până în acest punct al sezonului. Nana Antwi (23 de ani) a intrat în a doua repriză a partidei cu U Cluj, din Superliga.

Nana Antwi a debutat la FCSB, după o lună de aşteptare

U Cluj - FCSB s-a jucat luni, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar partida a însemnat şi debutul lui Nana Antwi. Fundaşul dreapta i-a luat locul lui Valentin Creţu, cel care a fost titular şi care a fost schimbat la începutul reprizei secunde. 

În ziua în care MM Stoica a spus că Alexandru Pantea va lipsi şase luni, din cauza accidentării, ultimul fundaş dreapta sosit la FCSB a debutat. 

Transferat în ianuarie de la la Urartu, Antwi a stat pe bară timp de o lună, întrucât a aşteptat permisul de muncă. El a căpătat documentul la începutul acestei luni, a fost în lot în victoria cu Sepsi, iar la Cluj a prins 45 de minute. 

50.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Nana Antwi, celor de la Uratu.

MM Stoica, uimit de organismul lui Nana Antwi: "Nu am întâlnit aşa ceva"

Conducătorul de la FCSB a dezvăluit episodul care l-a marcat cu Nana Antwi, de la vizita medicală efectuată ghanez.

”Până acum aveam recorduri, Florin Tănase undeva avea 3% ţesut adipos. Nana Antwi, dacă o să avem tricourile mulate şi vrea cineva să-l prindă, nu o să aibă nicio şansă, pentru că nu o să aibă de ce să-l apuce. Nu am întâlnit aşa ceva. Cred că are 0.01%.

Nu ştiu. Mâine îl pune medicul nostru pe ”device”, să vedem. Cum ziceam noi pe vremuri, numai fibră şi tendoane. A fost foarte greu la medicina sportivă să i se ia sânge. Nu i se văd nici venele. A trebuit să fie bătută zona pentru a se relaxa muşchiul”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nana antwiu cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare