Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Stau în lojă să ascult toate comentariile unora care mă scot din minţi". Decizia lui Vassaras l-a deranjat pe MM Stoica: "Nu mai am voie"

"Stau în lojă să ascult toate comentariile unora care mă scot din minţi". Decizia lui Vassaras l-a deranjat pe MM Stoica: "Nu mai am voie"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat deranjat de faptul că preşedintele CCA, Kyros Vassaras, a insistat ca anumiţi conducători dintr-un club să nu mai stea la nivelul băncilor tehnice, în timpul partidelor.

MM Stoica şi-a spus supărarea înainte de U Cluj - FCSB

Înaintea meciului U Cluj - FCSB, programat luni, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, MM Stoica a oferit ultimele informaţii din jurul echipei. El a transmis că Alexandru Pantea va lipsi şase luni şi a combătut o decizia luată de Kyros Vassaras. 

MM Stoica ar prefera să stea în zona băncilor tehnice, unde acum preşedinţii au primit interzis, decât să stea în zona lojelor, unde anumite comentarii îl deranjează. 

"Nu simt nicio tendinţă asupra echipei. Simt o tendinţă să se ia măsuri contra mea. Azi stăteam în tunel... Nu mai sunt agitat, am îmbătrânit. 

Nu mai am voie să stau între băncile de rezervă. Trebuie să stau în lojă, să ascult toate comentariile unora care nu prea înţeleg fotbalul şi mă scot din minţi câteodată. Aici nu era problemă, vorbesc despre meciurile de acasă.

Domnul Vassaras a făcut o şedinţă şi a spus să nu mai stea preşedinţii acolo...

Cristi Balaj stă în continuare, dar trebuia specificat aşa. Să nu mai stea preşedinţii Consiliilor de Administraţii ale echipelor din Bucureşti. Nu are importanţă, că nu contez eu într-un meci. 

Toţi se aşteaptă să ne împiedicăm, pentru că dăm peste o echipă imprevizibilă, nu avem în echipa de start jucători ca Pantea, Dawa, Băluţă. 

Istoria recentă ar mai fi motivul pentru care toţi se aşteaptă să ne împiedicăm. Nu am reuşit să câştigăm acasă în tur, anul trecut nu am câştigat aici. Din fericire, FCSB joacă mereu pe stadioane pline. Nu cred că poate fi un avantaj pentru noi sau pentru gazde. Este ceea ce trebuie", a spus oficialul FCSB, MM Stoica, la Primasport.

Afla mai multe despre: mm stoicau cluj fcsbmm stoica kyros vassaras 

viewscnt
Articole similare