Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt multe lucruri care mă nemulţumesc". Ioan Ovidiu Sabău a aşteptat şi meciul cu FCSB şi a răbufnit: "Să înţeleagă asta"

"Sunt multe lucruri care mă nemulţumesc". Ioan Ovidiu Sabău a aşteptat şi meciul cu FCSB şi a răbufnit: "Să înţeleagă asta"

U Cluj

Comentarii

Antrenorul Universităţii Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, este nemulţumit de felul în care fotbaliştii săi se exprimă pe teren şi a cerut măsuri, pentru ca aceştia să livreze la nivelul aşteptărilor.

Ioan Ovidiu Sabău, supărat pentru ce a văzut la fotbaliştii săi în U Cluj - FCSB 0-0

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă. 

"Şepcile roşii" au ratat un penalty prin Dan Nistor, în prima repriză, iar meciul a avut puţine ocazii de poartă de ambele porţi. 

Ioan Ovidiu Sabău a făcut un apel prin care a încercat să-şi trezească fotbaliştii. 

"E clar că există o presiune, îngrijorare să găsim soluţii pentru lipsa de încredere. Azi a fost un adversar, cu tot respectul pentru FCSB, cu jucători tineri, dar trebuia să câştigăm, să ne facem meciul uşor. Ca încredere şi ca joc să arătăm altfel. Cu Sepsi putem să ne batem de la egal la egal, dar vedem de mâine la analiză. 

Sunt multe lucruri care mă nemulţumesc, lucruri care trebuie spuse şi rezolvate, cu implicarea mai multor jucători, cu ritmul lor, cu devotamentul faţă de club, să fie responsabili. Trebuie să rezolvăm jocul, ritmul şi încrederea în noi. Jucătorii să înţeleagă asta, că au calitate de play-off, dar trebuie să faci diferenţa, să-ţi asumi la ultima pasă, să finalizezi, să faci un dribling. Vreau să văd lucrurile astea, că le dau această libertate, îi încurajez tot timpul. 

M-am gândit că e teama de rezultat, că a fost FCSB şi vine lumea la stadion, dar de la lipsa de încredere cred că pleacă toate", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după remiza cu FCSB. 

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauu cluj fcsbioan ovidiu sabau u cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare