Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu, necruţător după ”U” Cluj - FCSB: ”Ei trei au fost inutili!” Panduru nu i-a dat notă de trecere liderului: ”Au avut doar o ocazie” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu, necruţător după ”U” Cluj - FCSB: ”Ei trei au fost inutili!” Panduru nu i-a dat notă de trecere liderului: ”Au avut doar o ocazie” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a remizat pe Cluj Arena împotriva lui ”U”, scor 0-0, iar roş-albaştrii simt presiunea Rapidului, care s-a apropiat la şapte puncte. Trupa lui Elias Charlambous nu şi-a creat ocazii mari de gol, iar experţii Orange Sport sunt de părere că roş-albaştrii se pot declara mulţumiţi cu acest egal, având în vedere că ”studenţii” au ratat un penalty în prima repriză.

FCSB începe să scârţaie. Bogdan Cosmescu nu a înţeles tactica lui Charalambous: ”Cum să faci asta?”

Comentatorul Orange Sport a rămas surprins de faptul că Darius Olaru a evoluat pe poziţia de vârf în meciul cu ”U”, deşi jucătorul FCSB-ului a sclipit la mijlocul terenului pentru roş-albaştrii, iar statistica vorbeşte de la sine: 14 goluri şi două pase decisive.

Mai mult decât atât, Cosmescu a fost dur la adresa titularilor care au alcăuit mijlocul FCSB-ului: Alhassan, Şut şi Lixandru, pe care i-a numit inutili.

Cosmescu: Olaru a fost foarte bun vârf. O sa fie vândut în Arabia Saudită cu 20.000.000 de euro (n.r.- ironic).Cum să îţi pierzi cel mai bun om de la mijloc? Ai rămas cu inutilii ăia care nu fac nimic la mijlocul terenului: Alhassan, Lixandru şi Sut.

Basarab Panduru este de părere că ritmul partidei a fost unul slab şi a susţinut că vicecampioana ar trebui să se mulţumească cu punctul obţinut.

Panduru: Un meci foarte slab. Să zică mersi FCSB că a scos un punct de la meciul ăsta În timpul meciului nu ai crezut nicio secundă că FCSB face ceva să câştige meciul. Au avut şutul ăsta al lui Coman. Eu zic că trebuie să se mulţumească cu egalul ăsta. mai ales cu penalty-ul ăsta ratat.

U Cluj 0-0 FCSB

La Cluj, Gorcea a intervenit excelent la şutul lui Florinel Coman, în minutul 11, apoi portarul gazdelor a intervenit şi la lovitura liberă executată de Coman, în minutul 13. Două minute mai târziu clujenii au primit penalti la intervenţia lui Lixandru asupra lui Nistor.

Acelaşi Dan Nistor a executat lovitura de la 11 metri şi Târnovanu a respins în prima fază, mingea a ajuns tot la Nistor, care a şutat în colţul opus, însă Târnovanu a revenit şi a prins. Până la pauză Alhassan a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 22, iar la cabine s-a intrat cu scor alb.

La reluare FCSB a pus presiune pe poarta gazdelor, dar nu a reuşit şă marcheze. Clujenii au echilibrat jocul şi l-au pus la încercare pe Târnovanu, dar scorul a rămas 0-0.

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

  • U CLUJ: Gorcea - Chipciu, Masoero, Thallison, Roger - M. Rus (R. Silaghi 59), G. Simion (Doukoure 59), Bic (Fossati 85) - Nistor (V. Gheorghe 76) – Anselmo (F. Ilie 85), D. Popa. ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău
  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu (Antwi 46), Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic - Lixandru, Şut, Alhassan (Luis Phelipe 46) - Oct. Popescu (Radaslavescu 76), Olaru, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: superligabogdan cosmescufcsb”u” cluj 

viewscnt
Articole similare