Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor şi-a ”turnat cenuşă în cap”, după ce a ratat un penalty cu FCSB: ”În seara asta nu o să dorm”

Dan Nistor şi-a ”turnat cenuşă în cap”, după ce a ratat un penalty cu FCSB: ”În seara asta nu o să dorm”

Superliga

Comentarii

Dan Nistor a tras concluziile la finalul meciului dintre ”U” şi FCSB, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Penalty-ul ratat îl ”bântuie” pe Dan Nistor: ”Am bătut prost”

Fostul mijlocaş al lui Dinamo a recunoscut că a executat foarte slab lovitura de pedeapsă din prima repriză şi s-a declarat mulţumit cu punctul obţinut, având în vedere că ”U” păstrează şanse reale de a se califica în play-off.

”Am bătut prost. Îmi pare rău că am ratat. Asta este viaţa. Alte dăţi am dat şi am luat gol. Mi-aş fi dorit să înscriu la acea fază. Nu am reuşit, dar până la urmă e bun şi acest punct. Acasă nu prea reuşim să câştigăm. Cred eu că a fost un joc de luptă, de uzură. Nu au fost mari oocazii. E un rezultat echitabil.

Suntem supăraţi, mai ales eu. Probabil că în seara asta nu o să dorm. Nu au existat certuri în vestiar. Mister ne mai ceartă la interviuri, dar e normal. Avem şanse (n.r. la calificarea în play-off), mai sunt patru meciuri foarte grele. Obiectivele noastre sunt locurile 7-9”, a spus Dan Nistor după meciul cu FCSB.

”U” Cluj 0-0 FCSB

La Cluj, Gorcea a intervenit excelent la şutul lui Florinel Coman, în minutul 11, apoi portarul gazdelor a intervenit şi la lovitura liberă executată de Coman, în minutul 13. Două minute mai târziu clujenii au primit penalti la intervenţia lui Lixandru asupra lui Nistor.

Acelaşi Dan Nistor a executat lovitura de la 11 metri şi Târnovanu a respins în prima fază, mingea a ajuns tot la Nistor, care a şutat în colţul opus, însă Târnovanu a revenit şi a prins. Până la pauză Alhassan a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 22, iar la cabine s-a intrat cu scor alb.

La reluare FCSB a pus presiune pe poarta gazdelor, dar nu a reuşit şă marcheze. Clujenii au echilibrat jocul şi l-au pus la încercare pe Târnovanu, dar scorul a rămas 0-0.

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: dan nistorfcsb”u” clujştefan târnovanu 

viewscnt
Articole similare