Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Boc a intervenit a doua zi după U Cluj - FCSB şi i s-a adresat lui Dan Nistor: "Nu fi supărat. Au mai fost şi alţii"

Emil Boc a intervenit a doua zi după U Cluj - FCSB şi i s-a adresat lui Dan Nistor: "Nu fi supărat. Au mai fost şi alţii"

U Cluj

Comentarii

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a avut un mesaj pentru Dan Nistor şi U Cluj, echipa pe care autorităţile o susţin, după remiza cu FCSB din Superliga.

Dan Nistor şi Alex Chipciu au primit un mesaj din partea lui Emil Boc, a doua zi după U Cluj - FCSB

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă. 

Ardelenii ar fi putut deschide scorul încă din prima parte a partidei, însă Dan Nistor a fost ghicit de Ştefan Târnovanu la lovitura de pedeapsă. Deşi mingea a ricoşat la căpitanul lui U Cluj, acesta a tras slab şi portarul FCSB a reţinut.

A doua zi, edilul din Cluj-Napoca, Emil Boc, l-a susţinut pe Dan Nistor şi a avut un mesaj pentru U Cluj, pentru restul sezonului. 

"A fost o atmosferă extraordinară creată de cei 22.000 de oameni de pe Cluj Arena. Nistore, nu fi supărat! Au mai fost şi alţii care au ratat, nu e sfărşitul lumii. Tu ai făcut penalty-ul, tu l-ai ratat.

Viaţa merge mai departe, bravo pentru cei faci cu Chipciu şi toată această echipă a noastră. Au demonstrat încă o dată că pot juca de la egal la egal cu oricine. E adevărat că pierdem cu UTA şi Voluntari şi dacă aveam acele puncte eram aproape de FCSB, dar asta e viaţa.

Se întâmplă şi la case mai mari. Să mergem acum la Sepsi şi să luăm punctele care ne-ar trebui. Ne-am dori să nu pierdem. Bravo băieţi, suntem mândri de voi!", a spus primarul la ZIUA Live.

Ce a spus Dan Nistor, după ce a trecut pe lângă gol în U Cluj - FCSB

”Am bătut prost. Îmi pare rău că am ratat. Asta este viaţa. Alte dăţi am dat şi am luat gol. Mi-aş fi dorit să înscriu la acea fază. Nu am reuşit, dar până la urmă e bun şi acest punct. Acasă nu prea reuşim să câştigăm. Cred eu că a fost un joc de luptă, de uzură. Nu au fost mari oocazii. E un rezultat echitabil.

Suntem supăraţi, mai ales eu. Probabil că în seara asta nu o să dorm. Nu au existat certuri în vestiar. Mister ne mai ceartă la interviuri, dar e normal. Avem şanse (n.r. la calificarea în play-off), mai sunt patru meciuri foarte grele. Obiectivele noastre sunt locurile 7-9”, a spus Dan Nistor după meciul cu FCSB, pe Cluj Arena. 

Afla mai multe despre: emil bocemil boc dan nistordan nistoru cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare