Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a numit-o Florin Costea pe Craiova lui Mihai Rotaru, după ce a semnat cu FCU. Ce obiectiv măreţ şi-a propus Adrian Mititelu

Cum a numit-o Florin Costea pe Craiova lui Mihai Rotaru, după ce a semnat cu FCU. Ce obiectiv măreţ şi-a propus Adrian Mititelu

Superliga

Comentarii

Florin Costea a oferit un interviu pentru pagina oficială de Facebook a lui FCU Craiova 1948, după ce a preluat funcţia de director sportiv al clubului.

Florin Costea, săgeţi către rivala din oraş. Directorul sportiv al lui FCU nu i-a pronunţat numele echipei lui Rotaru

Fostul atacant din Bănie nu a renunţat la gândul că FCU Craiova 1948 poate juca în play-off la sfârştiul sezonului regular, deşi acest obiectiv pare greu de atins în acest moment. 

Costea este încrezător că echipa poate câştiga Cupa României, competiţie în care FCU va da piept cu FC Voluntari în faza sferturilor de finală. Întrebat despre partidele rămase de disputat din sezonul regular, Florin Costea le-a enumerat pe cele patru adversare, iar pe Universitatea Craiova a numit-o: ”Cealaltă echipă din Craiova”.

  • Derby-ul dintre FCU 1948 şi Universitatea este programat pe 9 martie.

Florin Costea: ”Sper să ajungem în finala Cupei României şi să o câştigăm. Este primul meu obiectiv în această funcţie şi sper să îl întâlnim

Reporter: Se poate îndeplini şi celălalt obiectiv: clasare în play-off? Mai sunt 12 puncte în joc.

Florin Costea: Cât timp cât mai avem şanse matematic, de ce nu? Dacă vom câştiga cele patru meciuri rămase, este posibil. Cel mai important meci este următorul cu Sibiu, de vineri, în care sper să câştigăm. Siibiu, Iaşi, UTA, apoi cealaltă echipa din Craiova. Patru meciuri grele, dar sper să le câştigăm. 

FCU Craiova este pe locu 12 în Superligă, cu 30 de puncte, la cinci lungimi distanţă de Petrolul, echipă care ocupă ultimul loc de play-off.

 

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948superligauniversitatea craiovaflorin costea 

viewscnt
Articole similare