Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a tras primele concluzii despre Nana Antwi, care a debutat în U Cluj - FCSB. Colegul cu care "nu s-a înţeles": "Eu încă am încredere în el"

Gigi Becali a tras primele concluzii despre Nana Antwi, care a debutat în U Cluj - FCSB. Colegul cu care "nu s-a înţeles": "Eu încă am încredere în el"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre câţiva dintre fotbaliştii care au evoluat în remiza cu U Cluj, scor 0-0. Afaceristul a avut şi primele impresii despre debutantul Nana Antwi.

Ce părere şi-a făcut Gigi Becali despre Nana Antwi, după doar 45 de minute în U Cluj - FCSB, 0-0

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă. 

Meciul a avut faze controversate de arbitraj, un penalty ratat şi puţine faze de poartă, iar partida a marcat şi debutul lui Nana Antwi. 

Ghanezul de 23 de ani a aşteptat o lună pentru a intra pe teren, după ce a aşteptat permisul de muncă. Intrat după pauză, Nana Antwi a jucat 45 de minute, iar primele semnale ale lui Gigi Becali sunt pozitive. 

De asemenea, finanţatorul a vorbit despre Luis Phelipe, introdus în a doua repriză, şi Andrei Pandele, mijlocaşul central care a fost rezervă. 

"Băi, mi-a plăcut (n.r. - Nana Antwi), nu l-am văzut bine, dar viteză a avut, stăpânire de sine a avut, se vede că are încredere în el. N-a pierdut nicio minge, dar n-a avut cu cine. Luis Phelipe nu s-a înţeles bine cu el, încă mai am încredere şi în Luis Phelipe. 

(n.r. - pentru regula U21) Îl avem şi pe Tavi, şi pe unul Pandele, superjucător, dar n-are acolo unde să joace", a declarat Gigi Becali, a doua zi după remiza cu U Cluj, scor 0-0. 

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: gigi becali fcsbnana antwi fcsbu cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare