Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chipciu, concluzie unică după U Cluj - Sepsi 0-0: ”Am vorbit cu soţia. Mi-a zis că am fost bombă”

Chipciu, concluzie unică după U Cluj - Sepsi 0-0: ”Am vorbit cu soţia. Mi-a zis că am fost bombă”

U Cluj

Comentarii

Jucătorul celor de la U Cluj, Alex Chipciu (34 de ani), a tras concluziile după remiza obţinută cu FCSB, în campionatul României.

U Cluj a remizat pe teren propriu cu liderul campionatului, FCSB, scor 0-0, în etapa a 26-a din Superliga României.

Gazdele au ratat şi un penalty, prin Dan Nistor, în minutul 16.

Chipciu, reacţie după remiza cu FCSB: ”E greu să te ţii după Coman, după Olaru”

La finalul meciului, Alex Chipciu s-a arătat mulţumit de rezultatul scos cu echipa de pe primul loc în România şi de prestaţia formaţiei clujene.

Jucătorul lui U Cluj a precizat că FCSB are jucători de o calitate incredibilă precum Florinel Coman şi Darius Olaru şi este greu să le faci faţă în dueluri unu la unu.

”Am văzut că lumea zicea că puteam lua 3 puncte, dar în teren a fost meci greu. OK, am ratat un penalty, dar a fost meci greu, de luptă, nu am riscat nici noi, nici ei. Rămânem în lupta pentru play-off, am făcut egal şi la Craiova, după o repriză slabă, dar apoi în a doua am jucat bine.

Am demonstrat cu echipele puternice că ne ridicăm la nivelul lor. Acum va fi un meci de totul sau nimic cu Sepsi, au pierdut şi ei, trebuie să ne batem până la ultima etapă.

Am vorbit cu soţia şi mi-a zis că am fost bombă, dar e greu să te ţii după Coman, după Olaru, sunt tineri, puternici, au testosteron mult. Cred că ne-a incomodat terenul şi pe ei şi pe noi, e un teren foarte prost.

Nu poţi să pasezi, ei sunt tehnici, noi asta lucrăm mereu la antrenamente, să pasăm, dar nu se poate, dai pe lângă minge, se înfundă gheata, de aceea nu este nici spectacol. Gazonul a fost pus acum şi deja e stricat, incredibil, costă şi atât. Avem stadioane, nu avem gazoane.

Am pregătit meciul să nu îl las pe Coman liber, că el stă pe acolo, dacă te prinde dă o diagonală, gol. Am stat acolo aproape, am făcut sprinturi scurte, nu ca atunci când eram tânăr, atunci alergam ca dementul.

Eu am impresia că nu mai suntem mulţumiţi cu nimic, nu mai vedem nimic bun. Păi noi am făcut egal la Craiova şi nu eram mulţumiţi. Azi am jucat cu un debutant, nu ştiu dacă Rus a mai jucat la seniori, a intrat Szilaghi, Ilie, păi ne comparăm tinerii noştri cu Olaru sau Coman?”, a declarat Chipciu, după meci.

În urma acestui rezultat, FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. U Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: u clujalex chipciuu cluj fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare