Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucător de la FCSB a primit vestea cea bună da la Gigi Becali: ”Încă mai am încredere în el”

Ce jucător de la FCSB a primit vestea cea bună da la Gigi Becali: ”Încă mai am încredere în el”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a tras concluziile după ce FCSB a încheiat la egalitate partida cu cei de la U Cluj.

FCSB a scos doar o remiză pe terenul celor de la U Cluj (0-0), dar tot rămâne în vârful campionatului cu un avans considerabil faţă de principala urmăritoare, Rapid. Şapte puncte le despart în momentul de faţă pe cele două mari rivale bucureştene.

Gigi Becali îi oferă încă o şansă jucătorului său adus de la Poli Iaşi: "Mi-a plăcut, dar nu l-am văzut bine”

La o zi după acest meci, Gigi Becali a susţinut obişnuita-i conferinţă de presă de la reşedinţa sa din Aleea Alexandru. Printre multele subiecte abordate, a vorbit şi despre Luis Phelipe, unul dintre jucătorii aduşi în această iarnă.

Patronul FCSB a subliniat că îi mai oferă încă şanse tânărului brazilian, dar acesta are nevoie să livreze rapid pentru a nu intra pe lista neagră a finanţatorului de 65 de ani.

"Mi-a plăcut, dar nu l-am văzut bine. Viteză a avut, stăpânire de sine a avut, se vede că are încredere în el. Nu a pierdut mingea, dar nu a avut cu cine. Luis Phelipe nu s-a înţeles bine cu el (n.r. cu Antwi), încă mai am încredere în Luis Phelipe", a spus Gigi Becali, la conferinţa de la palat.

Până în momentul de faţă, Luis Phelipe a bifat cicni meciuri la FCSB, fără să dea vreun gol sau vreo pasă decisivă.

În urma acestui rezultat, FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. U Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperligaluis phelipe 

viewscnt
Articole similare