Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă vorbim de titlu, sunt două puncte pierdute”. Dezamăgire la FCSB după remiza cu U Cluj: ”Puteam câştiga”

”Dacă vorbim de titlu, sunt două puncte pierdute”. Dezamăgire la FCSB după remiza cu U Cluj: ”Puteam câştiga”

FCSB

Comentarii

Portarul celor de la FCSB, Ştefan Târnovanu (23 de ani), a tras concluziile după meciul terminat la egalitate cu U Cluj.

FCSB a remizat în deplasarea de la U Cluj, scor 0-0, în etapa a 26-a din Superliga României.

În poarta liderului a apărut din nou Ştefan Târnovanu, care a reuşit să scape fără gol primit. 

Acesta a fost remarcatul din partea roş-albaştrilor, datorită penalty-ului apărat în faţat lui Dan Nistor, în minutul 16.

Târnovanu: ”Ofensiva dă goluri şi defensiva câştigă campionate”

La finalul meciului, Ştefan Târnovanu a afirmat că rezultatul este unul echitabil după cum s-a jucat şi a vorbit despre lovitura de la 11 metri apărată.

De asemenea, portarul FCSB-ului a abordat şi subiectul legat de lupta la titlu, avansul faţă de Rapid micşorându-se la şapte puncte acum.

”Cred că trebuie toată echipa felicitată că nu am primit gol. Cu toate că am avut absenţe, puteam câştiga. Cred că dacă vorbim de titlu, sunt două puncte pierdute. Cum s-a jucat în acum, cred că e un rezultat echitabil. În final, e ok cum s-a terminat.

Cel mai important e că nu am primit gol. Ofensiva dă goluri şi defensiva câştigă campionate. Nu mi-e frică absolut de nimic şi de nimeni.

Dawa a lipsit din motive personale, am aflat înainte de meci că Pantea are o accidentare gravă. Trebuie să luptăm până la capăt. (n.r. de penalty-ul apărat) Inspiraţie, feeling”, a declarat Târnovanu, după meci.

În urma acestui rezultat, FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. U Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligastefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare