Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Experţii prevăd o gafă uriaşă pe care Rapid o poate comite în play-off cu FCSB! Panduru: ”Pentru niciun ban!” | EXCLUSIV

Experţii prevăd o gafă uriaşă pe care Rapid o poate comite în play-off cu FCSB! Panduru: ”Pentru niciun ban!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid a accelerat în lupta pentru titlu, iar băieţii lui Cristiano Bergodi au o serie de vis: cinci victorii consecutive în Superligă. Giuleştenii sunt la şapte puncte de FCSB, după ce liderul la zi din campionat a remizat pe terenul lui ”U”.

Panduru şi Zotta o avertizează pe Rapid: ”Ar fi cea mai mare greşeală”

Având în vedere că două că Rapid şi FCSB se vor lupta pentru titlu după foarte mult timp, conducerea giuleştenilor a anunţat prin Victor Anglescu că partida din play-off, organizată de Rapid, s-ar putea disputa pe Arena Naţională datorită interesului ridicat.

Stadionul Giuleşti dispune de doar 14.000 de locuri, iar de aceea oficialii Rapidului ar putea lua în calcul să joace meciul de ”acasă” cu FCSB pe Arena Naţională.

Basarab Panduru şi Constantin Zotta, prezenţi în studioul Orange Sport, au susţinut într-un glas că această mutare ar reprezenta o mare greşeală, deoarece FCSB ar beneficia de mai mulţi spectatori, în cazul în care meciul respectiv s-ar disputa pe cel mai mare stadion al ţării.

Panduru: Dacă se duc  (n.r.-Rapid) pe Arena Naţională este cea mai mare greşeală. Nici nu contează că i-a bătut acolo în tur. N-ai ce să cauţi acolo pe niciun ban. Joci la ei (n.r. la FCSB) acasă? 

Cosmescu: Dacă ar fi ultimul meci Rapid - FCSB, cu titlul pe masă, nu vrei să ai 60.000 de oameni?

Zotta: Nu, pentru că 40.000 ţin cu FCSB. Nu poţi să controlezi ce se întâmplă la tribuna 1. Dacă aş fi conducător, aş juca pe Giuleşti dimineaţa, la prânz şi seara.

În tur, Rapid a învins-o pe FCSB pe Arena Naţională, scor 2-1. Până la startul play-off-ului, cele două echipe da piept în ultima etapă a sezonului regular, cel mai probabil pe Stadionul Giuleşti.

Rapid, pe Arena Naţională în play-off?

De la inaugurarea noului Stadion Giuleşti, Rapid a jucat doar un singur meci considerat acasă departe de arena de lângă Podul Grant.

Acest lucru se întâmpla în luna decembrie a anului 2022, când giuleştenii au primit vizita Petrolului pe Arena Naţională, din cauza faptului că la vremea respectivă se efectuau lucrări la nivelul gazonului pe Giuleşti. Rămâne de văzut dacă galeria Rapidului va fi de acord cu această iniţiativă a conducerii va fi aprobată de suporteri.

"Cred că doar cu FCSB luăm în calcul acest lucru. Există posibilitatea, aşa cum am mai jucat şi alte meciuri, să jucăm pe Arena Naţională. În afara acestui meci, nu, nu luăm în calcul", a declarat Victor Angelescu pentru Orange Sport, la sfârşitul lunii ianuarie.

Din 2021, de la revenirea Rapidului în prima ligă, alb-vişinii au disputat o singură partidă cu FCSB pe Arena Naţională, din calitate de gazde. În urmă cu doi ani şi jumătate, Rapid, antrenată la acea vreme de Mihai Iosif, şi-a învins marea rivală cu 1-0, în faţa a 40.000 de suporteri.

Afla mai multe despre: panduruzottafcsbrapid 

viewscnt
Articole similare