Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Începe presiunea pentru FCSB în lupta pentru titlu: "Am început să pierdem din avans, e o problemă pentru noi"

Începe presiunea pentru FCSB în lupta pentru titlu: "Am început să pierdem din avans, e o problemă pentru noi"

FCSB

Comentarii

FCSB a scos doar o remiză albă în deplasarea de la U Cluj şi mai are acum doar şapte puncte avans faţă de ocupanta locului secund, Rapid.

”Este un rezultat echitabil, dar e un egal cât o înfrângere pentru noi. Încet, încet am început să pierdem în 2024 din avans şi e o problemă pentru noi.

Dar sunt convins că vom mai aduna puncte, astfel încât la startul play-offului să avem un avans liniştitor” , a declarat Mihai Lixandru.

U Cluj - FCSB 0-0

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă.

La Cluj, Gorcea a intervenit excelent la şutul lui Florinel Coman, în minutul 11, apoi portarul gazdelor a intervenit şi la lovitura liberă executată de Coman, în minutul 13. Două minute mai târziu clujenii au primit penalty la intervenţia lui Lixandru asupra lui Nistor. Acelaşi Dan Nistor a executat lovitura de la 11 metri, iar Târnovanu a respins în prima fază, mingea a ajuns tot la Nistor, care a şutat în colţul opus, însă Târnovanu a revenit şi a prins. Până la pauză, Alhassan a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 22, iar la cabine s-a intrat cu scor alb.

La reluare, FCSB a pus presiune pe poarta gazdelor, dar nu a reuşit şă marcheze. Clujenii au echilibrat jocul şi l-au pus la încercare pe Târnovanu, dar scorul a rămas 0-0.

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

  • U CLUJ: Gorcea - Chipciu, Masoero, Thallison, Roger - M. Rus (R. Silaghi 59), G. Simion (Doukoure 59), Bic (Fossati 85) - Nistor (V. Gheorghe 76) – Anselmo (F. Ilie 85), D. Popa. ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău
  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu (Antwi 46), Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic - Lixandru, Şut, Alhassan (Luis Phelipe 46) - Oct. Popescu (Radaslavescu 76), Olaru, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare